Homepage  / Seriale / Seriale americane

Vești triste despre producția „MacGyver”. Ce se întâmplă cu cel mai nou sezon al serialului

Vești triste despre producția „MacGyver”. Ce se întâmplă cu cel mai nou sezon al serialului

de Redactia Tvmania

Cel mai nou sezon al celebrului serial „MacGyver” a devenit și ultimul. Lansat în 2016, serialul a avut mare succes de-a lungul timpului și a fost nominalizat la mai multe premii, dar tocmai a fost anulat după cinci sezoane, informează tvline.com. 

 

Eroul serialului, tânărul Angus „Mac” MacGyver (Lucas Till), lucra pentru o organizație clandestină din cadrul guvernului american, salvând vieți cu ajutorul abilităților sale neobișnuite. Serialul a fost nominalizat la premiul Emmy în 2017, la un an după lansare, și a primit numeroase alte nominalizări. 

 

Totuși, după cinci sezoane și 95 de episoade, televiziunea CBS a luat hotărârea să anuleze proiectata continuare a serialului cu încă un sezon, spre dezamăgirea numeroșilor fani ai acestuia. „Toți cei de la CBS suntem extrem de recunoscători pentru munca și dedicația incredibilă a lui Lucas și a restului distribuției, precum și a scenariștilor și a întregii echipe. MacGyver a salvat în mod repetat lumea, reușind să-și spună povestea într-un stil foarte personal. Suntem mulțumiți că le putem oferi fanilor oportunitatea de a-și lua rămas bun de la personajele lor preferate”, a declarat Kelly Kahl, președintele CBS Entertainment, pentru Deadline. 

 

În sezonul cinci, serialul „MacGyver” a avut o medie de 4,8 milioane de spectatori în total, în scădere cu 22% față de sezonul anterior. În plus, producția a avut parte de agitație în culise în ultimul an. În vara trecută, postul CBS a încheiat relația cu scenaristul și producătorul executiv Peter M. Lenkov, despre care s-a spus că a contribuit la crearea unui mediu de lucru toxic. La două săptămâni după aceste acuzații, Lucas Till, interpretul rolului titular, a dezvăluit că a îndurat în repetate rânduri abuzuri verbale, agresiuni și momente stânjenitoare în timpul colaborării cu Lenkov. „Nu am muncit niciodată atât de mult în viața mea și nu sunt un tip care să fugă de muncă”, a declarat actorul pentru Vanity Fair. „Modul în care Peter tratează oamenii este însă inacceptabil. În primul an al serialului am fost distrus din cauza felului în care m-a făcut să mă simt, dar când a început să facă la fel și cu cei din jurul meu n-am mai putut rezista”, a adăugat el.

 

Într-o postare adresată fanilor pe Instagram după ce s-a aflat despre anularea serialului, Lucas Till a spus însă:

„Ultimii cinci ani au fost ceea ce voi considera cândva ca fiind cea mai educativă perioadă din viața mea. Am avut parte de multă duritate, dar și de multă dragoste. Mi-am făcut prieteni pe viață, ba chiar mai mult, o familie. Am învățat să-mi forțez limitele și, deși la început am fost extrem de emoționat preluând identitatea unui personaj legendar, voi mi-ați permis să intru în casele voastre și m-ați acceptat. Datorită vouă și susținerii voastre, acum mă simt ca un adevărat Roger Moore de la agenția MacGyver”. 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Lucas Till (@lucastill)


 

Serialul „MacGyver” este al treilea anulat anul acesta de CBS, după alte titluri importante: „NCIS: New Orleans” și „Mom” (cu Anna Faris și Allison Janney). 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton