Homepage  / Știri

Vești triste din familia serialului „Prietenii tăi”: a murit actorul James Michael Tyler, interpretul barmanului Gunther

Vești triste din familia serialului „Prietenii tăi”: a murit actorul  James Michael Tyler, interpretul  barmanului Gunther

de Vasilica Rogozanu,

La patru luni după ce a anunțat că suferă de cancer, actorul James Michael Tyler, cunoscut mai ales pentru rolul lui Gunther - angajatul veșnic îndrăgostit de Rachel al cafenelei Central Perk din serialul „Friends” – a murit duminica trecută, a anunțat managerul lui, citat de BBC.

Acesta a mai spus că actorul, care lasă în urmă o soție, Jennifer Carno, „dorind să ajute cât mai mulți oameni posibil, și-a împărtășit curajos povestea și a devenit un militant pentru ca bărbații să-și facă un test de sânge încă de la 40 de ani”. 

În luna iunie, James Michael Tyler  a dezvăluit că suferă de cancer de prostată în stadiul 4. Actorul a apărut într-o emisiune de la NBC unde a povestit despre lupta lui cu boala pe care a descoperit-o în septembrie 2018, într-un control de rutină, și a mărturisit că a aflat târziu de suferința lui, ceea ce a dus la răspândirea celulelor canceroase la nivelul oaselor. 

James Michael Tyler

„Mă lupt deja de vreo trei ani cu acest diagnostic. Este cancer în stadiul 4, cancer în stadiu avansat”, a explicat Tyler.

„Deci, în cele din urmă, probabil că mă va răpune”, a mai spus el. 

În timpul pandemiei, actorul a fost paralizat de la talie în jos, din cauza tumorilor care i-au crescut pe coloana vertebrală.

Întrebat dacă distribuția din „Prietenii tăi” a știut severitatea diagnosticului său, Tyler a recunoscut că „David Schwimmer (interpretul lui Ross, n.r.) a corespondat cu mine prin Instagram – producătorii sunt conștienți, sunt conștienți de mult timp”.

Actorul a implorat oamenii să-și asculte medicii și să-și facă analize. „Scopul meu din ultimul an a fost să mă văd la 59 de ani”, a spus Tyler. „Am făcut asta. Scopul meu acum este să ajut măcar să salvez o viață.”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton