Homepage  / Vedete străine

Viața lui Jamie Foxx: de la cariera de succes la poveștile de dragoste și problemele de sănătate

Viața lui Jamie Foxx: de la cariera de succes la poveștile de dragoste și problemele de sănătate
4

de Roxana Mirea,

Jamie Foxx este un actor, comediant și muzician american. Acesta a câștigat Premiul Oscar pentru cel mai bun actor în anul 2005 pentru rolul lui Ray Charles din filmul biografic „Ray” dedicat muzicianului american. Iată care este povestea de viață a lui Jamie Foxx.

Cum și-a început Jamie Foxx cariera

Jamie Foxx și-a început cariera în comedie cu scheciuri înainte de a deveni un actor premiat cu Oscar. Actorul a început să cânte la pian de la o vârstă fragedă, ajungând să cânte și să conducă corul la Biserica Baptistă New Hope din orașul său natal, Terrell, Texas. În adolescență, a excelat la baschet și fotbal înainte de a alege să studieze compoziția muzicală și artele spectacolului la United States International University din California.

Jamie Foxx
Jamie Foxx, în filmul „Ray”

În urma unei provocări, Jamie Foxx a susținut primul său spectacol de stand-up comedy, în 1989. Doi ani mai târziu, s-a alăturat distribuției serialului „In Living Color”, un serial de comedie cu scheciuri în care au mai jucat Jim Carrey, Kim și Damon Wayans și David Alan Grier. Carrie Ann Inaba și Jennifer Lopez au jucat, de asemenea, în trupa de dans „Fly Girls” a show-ului.

Steve Park, Shawn Wayans și Jamie Foxx, în In Living Color (1992)

Lopez a fost în public când Foxx a dat audiție pentru serialul premiat cu Emmy. „A fost interesant pentru că amândoi eram începători în serial. Și îmi amintesc că am văzut-o și i-am spus: ‘Hei, am o iubită, nu mă dau la tine, dar ești cea mai frumoasă persoană pe care am văzut-o vreodată’”, și-a amintit el pentru Yahoo Entertainment în 2020. „Dar am devenit prieteni pentru că eram începătorii din show.”

Foxx a rămas în „In Living Color” din sezonul 3 până în sezonul 5, înainte de a obține propriul serial de comedie, „The Jamie Foxx Show”. El a fost co-creator al sitcomului de pe WB, care a fost difuzată din 1996 până în 2001.

Poveștile de dragoste ale lui Jamie Foxx

Actorul din „Just Mercy” a format o legătură strânsă cu colega de platou Garcelle Beauvais în serialul său, dar cei doi nu au fost niciodată mai mult decât prieteni. „Cred că eu și cu tine ar fi trebuit să fim împreună”, a glumit Foxx în timpul unei apariții din 2020 la podcastul „Going to Bed with Garcelle”. „Așa că, de fiecare dată când te văd [cu cineva], sunt ca și cum aș spune: ‘La naiba. Am dat-o în bară.’”

Jamie Foxx a fost implicat în câteva relații amoroase de-a lungul anilor. El a devenit tată în 1994, când iubita lui de atunci, Connie Kline, a născut-o pe Corinne. De asemenea, actorul mai are o fiică, Anelise, cu fosta iubită Kristin Grannis. Anelise s-a născut în 2008. Jamie Foxx nu s-a căsătorit niciodată. Us Weekly a confirmat în martie 2015 că Foxx avea o relație cu Katie Holmes de doi ani – iar cei doi și-au ținut povestea de dragoste ascunsă timp de șase ani înainte de a se despărți.

Spider-Man: No Way Home Premiere – LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

O sursă a declarat în exclusivitate pentru Us, în august 2019, că Holmes a fost cea care și-a dorit despărțirea după ce și-a dat seama că „viețile lor erau diferite”.

Actorul a continuat să păstreze tăcerea despre viața sa amoroasă în anii de după despărțirea de Holmes, concentrându-se în schimb pe creșterea copiilor săi.

Jamie Foxx se confruntă cu probleme de sănătate

Pe 12 aprilie 2023, Corrine Foxx a împărtășit pe rețelele sociale faptul că tatăl ei a fost spitalizat. Când Corinne a anunțat prima dată vestea, ea a scris într-o postare pe rețelele de socializare: „Am vrut să împărtășim faptul că tatăl meu, Jamie Foxx, a suferit ieri o complicație medicală. Din fericire, datorită unei acțiuni rapide și a unei îngrijiri deosebite, el se recuperează deja”.

La trei săptămâni de la spitalizarea sa în urma unei „complicații medicale” de urgență, Jamie Foxx a rupt tăcerea. Actorul a publicat un mesaj dedicat celor care s-au mobilizat în jurul său.

Apreciez toată dragostea!!!! Mă simt binecuvântat”, a scris el pe Instagram.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton