Homepage  / Vedete româneşti

Vica Blochina a dezvăluit cum se epilează concurentele de la Survivor România 2023. „Era ceva îngrozitor”

Vica Blochina a dezvăluit cum se epilează concurentele de la Survivor România 2023. „Era ceva îngrozitor”
8

de Roxana Mirea,

Vica Blochina a dezvăluit cum se epilează concurentele de la Survivor România 2023, emisiune difuzată de Pro TV. Concurenților nu li se permite să aibă produse de îngrijire personală asupra lor, iar condițiile de igienă lasă mult de dorit. Vica Blochina spune că a făcut față cu greu condițiilor din jungla din Republica Dominicană.

Cum se epilează concurentele la Survivor România 2023

Regulamentul competiției le interizice concurenților să dețină produse de îngrijire personală. În bagajul concurenților de la Survivor România se regăsesc doar câteva articole vestimentare, după cum a dezvăluit anterior Maria Constantin. Acum, Vica Blochina a făcut și ea câteva dezvăluiri despre condițiile de igienă de la Survivor România 2023 și a explicat cum se epilează concurentele, în junglă. Aceasta a mărturisit că producătorii emisiunii le oferă câte o lamă de ras fetelor din competiție.  

„Noi nu am primit produse de igienă. Am avut o lamă de ras, ni s-a dat după o săptămână. Nu am avut nici perie de păr, nimic. Lama trebuia s-o primim, că eram în costum de baie. Ni s-a dat o lamă cu chiu, cu vai. Bubele astea la gură pe care le-am avut mi-au ieșit de scârbă și de silă, pentru că nu am putut să mă adaptez că trebuie să merg la wc. Când trebuia să merg în junglă și mă gândeam că alți colegi au fost acolo și și-au făcut nevoile, mi se părea atât de scârbos… Nu pot explica! Când mă trezeam, nu știam ce să fac ca să nu mă duc la wc. Era ceva îngrozitor.

Asta a fost super, super greu. Încercam să mă inhib, să nu mă duc la wc. Pentru o femeie, să nu aibă crema ei, să nu aibă șampon, balsam, o perie… E greu. (…)  Asta cu igiena, pentru o femeie ca mine, care are tot ce-i trebuie și trăiești în condiții wow, pe bune, eu chiar trăiesc în condiții de lux, a fost greu. În prima săptămână, eu plângeam noapte de noapte, nu voiam să mă vadă colegii”, a declarat Vica Blochina, pentru fanatik.ro.

vica-blochina-a-dezvaluit-cum-se-epileaza-concurentele-de-la-survivor-romania-2023-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Când m-am văzut în lumina aia, m-am speriat”

Vica Blochina a mai spus că s-a speriat când s-a întors de la Survivor România 2023 și a văzut imaginile cu ea din competiție. Vedeta TV a suferit o alergie din cauza expunerii la soarele puternic.

„Noi nu am avut oglindă la Survivor. Tu nu știi cum arăți. Îmi făceam un coc, nu aveam cu ce să perii părul. Toate fetele îmi ziceau că nu știu cum fac eu să arate bine mereu părul meu. Când am venit de la Survivor și am văzut imaginile, m-am speriat, sincer spun. Eu nu sunt chiar așa nasoală. Nu sunt vreo superbitate, dar atunci când m-am văzut în lumina aia, m-am speriat.

Pe de altă parte, mi se pare că a fost foarte mișto, mi-am asumat asta. Eu sunt o femeie cochetă și îmi place să arăt bine. Nu aș mai repeta experiența asta. Îmi pare rău că nu am avut o oglindă, să pun măcar un rimel sau un creion. Am fost foarte arsă de soare, am făcut o alergie puternică la față. Eram umflată, la față, sub ochi, cu buzele pline de bube. Eram mușcată de insecte, dar ăsta e Survivor. Eu sunt mândră de mine în fiecare ipostază. Nu am fost foarte fericită, când m-am văzut, m-am speriat”, a mai mărturisit Vica Blochina.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton