Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Vica Blochina, detalii din culisele Survivor România 2023. Ce nu se vede la tv. „Îmi vine să plâng când mă gândesc”

Vica Blochina, detalii din culisele Survivor România 2023. Ce nu se vede la tv. „Îmi vine să plâng când mă gândesc”
9

de Andra Stana,

Vica Blochina s-a numărat printre concurenții de la Survivor România 2023. Ea a rezistat timp de o lună în jungla din Republica Dominicană. Fosta membră a echipei Faimoșilor a dezvăluit detalii despre ce nu văd telespectatorii pe micile ecrane.

Vica Blochina, despre Survivor România 2023: „Îmi cunosc limitele și asta a fost miza mea”

În 2023, Vica Blochina a acceptat provocarea de a participa la Survivor România. Patru săptămâni a rezistat în jungla din Republica Dominicană, timp în care a încercat din greu să se adapteze la condițiile de acolo. Acum, după ce a părăsit show-ul prezentat de Daniel Pavel, Vica spune că e mândră că a putut participa la probe, chiar dacă nu era ușoare.

A fost o ambiție pentru mine să particip la cel mai mare show din lume. Este cel mai greu show, este vorba de supraviețuire, din toate punctele de vedere. Trebuie să supraviețuiești în junglă, cu oamenii pe care nu-i cunoști și să suporți caracterele tuturor, iar ceilalți să te suporte pe tine. E joc în echipă, dar și joc individual. Contează foarte mult câte puncte aduci. Îmi cunosc limitele și asta a fost miza mea, miza pe care am jucat-o: 4 săptămâni.

Mi-am dovedit că se poate, dar mai mult de atât nu se mai putea, era prea mult. Sper că am fost un exemplu pentru multe femei care s-au uitat la mine, femei peste 40 de ani. Am primit foarte multe mesaje, dar este o experiență de nerepetat pentru mine. A fost prea dură, mult prea dură pentru mine și pentru ceea ce sunt eu”, a povestit Vica Blochina pentru Fanatik.

Vica Blochina, detalii din culisele Survivor România 2023. Ce nu se vede la tv. „Îmi vine să plâng când mă gândesc” (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Vica Blochina, primul gest făcut după ce a ieșit din concurs la Survivor România 2023

Vedeta spune că show-ul Survivor România 2023 a fost unul greu. Vica a mai participat în trecut și la alte emisiuni, precum: „Ferma vedetelor” și „Asia Express”. Fosta balerină a dezvăluit că, imediat ce a ieșit din competiția de la Pro TV, ea și-a sunat mama, care a început să plângă.

Nu este primul meu reality show în care am stat departe de familie. Am stat și la Ferma 3 luni de zile, nici atunci n-am avut niciun fel de contact cu familia mea, cu fiul meu, când copilul meu chiar avea nevoie de mine. Acum copilul meu are 16 ani, nu a fost nicio problemă. La Asia Express iarăși au fost 7 săptămâni, aici am rezistat cel mai puțin.

De obicei, dacă vrei să reziști în astfel de competiții, pui niște bariere și nu te gândești acasă. Nu m-am gândit deloc acasă, nu mi-am permis să-mi fie dor de nimeni și de nimic. Când am ieșit din competiție am sunat-o pe mama mea, care, neînțelegând limba română, plângea văzând ce iad e acolo, cât de greu a fost…

Nu înțelegea de ce mi-a trebuit mie să merg acolo, a fost foarte emoționant. Mi-a zis fiul meu că la cei 47 de ani pe care îi am, am fost foarte bună pe traseu. El nu cred că a înțeles prin ce am trecut eu, de fapt, psihic vorbind și e mai bine așa. A fost ceva inuman, cel puțin pentru mine.

Vica Blochina, detalii despre condițiile de la Survivor România 2023

Vica a dezvăluit că în junglă nu are nimeni voie să aducă produse de igienă. Fosta balerină ar fi vrut să aibă la ea detergent sau șampon. Mai mult, după ce a ieșit din concurs și a ajuns acasă, fosta Faimoasă spune că a fost îngrozită să se vadă la TV.

Noi nu am avut oglindă la Survivor. Tu nu știi cum arăți. Îmi făceam un coc, nu aveam cu ce să perii părul. Toate fetele îmi ziceau că nu știu cum fac eu să arate bine mereu părul meu. Când am venit de la Survivor și am văzut imaginile, m-am speriat, sincer spun. Eu nu sunt chiar așa nasoală. Nu sunt vreo superbitate, dar atunci când m-am văzut în lumina aia, m-am speriat.

„Eram umflată, la față, sub ochi”

Pe de altă parte, mi se pare că a fost foarte mișto, mi-am asumat asta. Eu sunt o femeie cochetă și îmi place să arăt bine. Nu aș mai repeta experiența asta. Îmi pare rău că nu am avut o oglindă, să pun măcar un rimel sau un creion. Am fost foarte arsă de soare, am făcut o alergie puternică la față. Eram umflată, la față, sub ochi, cu buzele pline de bube. Eram mușcată de insecte, dar ăsta e Survivor. Eu sunt mândră de mine în fiecare ipostază. Nu am fost foarte fericită, când m-am văzut, m-am speriat! (râde).

„M-am machiat puțin cu un pic de cărbune”

Am spălat în fiecare zi hainele, în apa potabilă pe care o aveam de băut. Mă spălam pe cap, eu sufăr de igienă. A fost greu pentru mine că nu am putut să dau cu un pic de șampon sau de detergent, pe haine, să miroasă frumos. Când era să-mi fac părul, la plecare, mi-am inventat bigudiurile din bețe, din crengile de pe plajă găsite. Mi-am spălat părul cu apă din mare și cu apă plată, l-am uscat și l-am pus pe crengile respective. Cei din producție îmi ziceau că arăt de parcă am ieșit de la coafor.

M-am machiat puțin cu un pic de cărbune, așa cât am putut eu să văd în capacul ăla de la cratiță pe care l-am avut. Groaznic, îmi vine să plâng când mă gândesc prin ce am trecut. În altă ordine de idei, am grijă de mine, am grijă ce mănânc. Acum e foarte greu de când m-am întors, pentru că îmi este mereu foame. Fac foarte des masaj, fac sport și încerc să am grijă de mine. Și râd foarte mult! Asta mi-a lipsit la Survivor, faptul că nu aveam cu cine să râd, nu era nimeni pe vibe cu mine. Eu, acasă, râd de dimineață și până seară”.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton