Homepage  / Televiziune

Vica Blochina, la 40 de întrebări cu Denise Rifai. „Ce ați face pentru 1 milion de euro?”

Vica Blochina, la 40 de întrebări cu Denise Rifai. „Ce ați face pentru 1 milion de euro?”
4

de Andra Stana,

Vica Blochina este invitata ediției de duminică a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22.30, la Kanal D.

Vica Blochina vine la 40 de întrebări cu Denise Rifai – 28 mai 2023

 Născută în Lituania, Vica Blochina a venit în România comunistă înainte de a împlini 18 ani, inițial doar pentru o vară, însă a rămas definitiv aici.

Fosta dansatoare la celebrul bar Melody, unde l-a și cunoscut pe cel care avea să îi marcheze destinul, Vica Blochina a avut o relație de peste 16 ani cu fostul selecționer Victor Pițurcă.

Despărțirea de celebrul selecționer de fotbal a adus-o pe Vica Blochina în atenția presei și a producătorilor de televiziune. Vedeta va oferi, în cadrul interviului maraton, o serie de detalii despre viața ei tumultuoasă.

Vica Blochina invitata la 40 de intrebari cu Denise RifaiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

La ce întrebări va răspunde Vica Blochina

De câte ori i-ați dansat lui Ion Iliescu la barul Melody?”, „Este Victor Pițurcă iubirea vieții dumneavoastră?”, „Câte umilințe a suportat Vica Blochina?”, „Ce i-ați spune tatălui dumneavoastră dacă ar mai trăi?”, „Ce ați face diferit dacă ați lua-o de la capăt?”, „Ce ați face pentru 1 milion de euro?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările care-i vor fi adresate Vicăi Blochina, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată duminică, de la ora 22.30, la Kanal D.

Sursa foto: Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton