Homepage  / Vedete româneşti

Vica Blochina, primele declarații despre participarea la Survivor 2023: „Tu ai văzut o femeie la vârsta mea să meargă la Survivor?”

Vica Blochina, primele declarații despre participarea la Survivor 2023: „Tu ai văzut o femeie la vârsta mea să meargă la Survivor?”
11

de Redactia Tvmania

Survivor România 2023 va debuta la începutul anului viitor, la Pro TV. Printre cele 12 celebrități care vor pleca în Republica Dominicană la începutul anului viitor se regăsește și Vica Blochina, cunoscută pentru participarea la numeroase show-uri TV, precum Asia Express sau Splash! Vedete la apă!. Iată primele declarații.

„Tu ai văzut o femeie la vârsta mea să meargă la Survivor? Este prima oară în viața mea când, după ce am semnat, am fost foarte fericită, iar acum mă stresez pentru că mi-e frică de foarte multe lucruri. Spre exemplu: că nu voi reuși să fac probe, că nu voi putea sta cu multă lume și să dorm pe o scândură”, recunoaște Vica Blochina. 

vica-blochinaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Vica Blochina dă de înțeles că este o persoană care își apără mereu dreptul la replică, iar dacă la Survivor se vor isca situații de conflict, nu va sta deoparte. 

„Balaurii o să iasă…și balaurii mari, știu lucrul ăsta. Mă cunosc. Probabil, nu știu, eu spăr să mă mențin civilizată”, spune ea. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton