Homepage  / Știri

Victor Ciutacu sărbătoreşte doi ani de „Vorbe Grele” alături de Tudor Gheorghe

Victor Ciutacu sărbătoreşte doi ani de "Vorbe Grele" alături de Tudor Gheorghe

de Redactia Tvmania

Diseară, de la ora 22.00, Victor Ciutacu a pregătit o ediţie specială a emisiunii "Vorbe Grele". Invitat special la Antena 3 va fi Tudor Gheorghe, care va prezenta, în premieră, spectacolul "Nu se poate cu de toate", realizat în memoria lui Ion Luca Caragiale.

Ediţia specială a emisiunii marchează împlinirea a doi ani de când Vorbe Grele a fost difuzată pentru prima dată la Antena 3.

„Sunt doi ani plini, de nebunie combinată. A mea, care a pariat pe succesul unei emisiuni  de interviu în care nimeni nu ţipă la nimeni, şi a postului, care a riscat enorm pe mâna nebunului. Vorbe Grele, în structura de azi, cifrele de audienţă, publicitatea plasată în emisiune, toate la un loc demonstrează că se poate şi aşa.

Emisia specială care marchează cei doi ani e firesc să fie cu Tudor Gheorghe, partenerul şi invitatul meu preferat. O personalitate exponenţială este alături de noi într-un moment important. Asta spune multe. Altfel, cred că am lipici la mari olteni. Primul an l-am aniversat cu Ilie Balaci”, a declarat Victor Ciutacu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton