Homepage  / Vedete

Victor Hănescu prezintă știri la GSP TV

Victor Hănescu prezintă știri la GSP TV

de Redactia Tvmania

Încă din Ajunul Crăciunului, GSP TV aduce retrospective ale celor mai importante competiţii sportive,  ediţii speciale ale emisiunilor cunoscute din grila sa de programe, precum şi interviuri în exclusivitate cu cei mai importanţi oameni din sportul românesc.  

Şi cum este seara în care Moş Crăciun împarte cadouri tuturor, nici GSP TV  nu putea lipsi de pe lista Moşului cel bun, doar că, din lipsă de timp, el l-a delegat pe Moş Cafteală  să aducă premii pentru telespectatorii fideli ai postului.

“Armata lui Moş Cafteală” este provocarea pe care GSP TV o lansează bărbaţilor ce s-au săturat să mai fie asupriţi mai ales în preajma sărbătorilor.

Jurnale speciale de ştiri

Victor Hănescu, cel mai bine clasat tenismen roman, va fi prezentatorul unui jurnal special de ştiri, alături de Costin Deşliu, redactorul şef al GSP TV. Deşi nu este prima dată când se află la pupitrul ştirilor, tenismenul a recunoscut că a avut emoţii, însă nu aşa de mari ca la un meci de tenis. Victor a  mai spus că se gândeşte serios să înceapă o carieră în televiziune, şi să prezinte o emisiune de sport,  dar nu despre  fotbal. Pe Victor, telespectatorii GSP TV, îl pot vedea , în Ajun de Crăciun, de la ora 18.00, prezentând  jurnalul  special de ştiri.

Şi tot într-o ipostază deosebită,  la pupitrul ştirilor, fanii săi o pot vedea şi pe Ana Maria Brânză, cea mai bună spadasină din lume.

„Şi Victor, şi Ana Maria au prezentat, în cadrul Jurnalelor noastre speciale, câte o ştire despre ei, dar şi o retrospectivă  a anului lor competiţional, precum şi alte ştiri din sport. Dacă s-ar apuca de meseria de asta, ambii ar reuşi, cu siguranţă, la fel ca şi în sporturile în care performează, să devină cei mai buni”, a spus Costin Deşliu, redactorul – şef al GSP Tv, dar şi co-prezentatorul jurnalelor . Ştirile  prezentat de Ana Maria Brânză, se vor  difuza în seara de Crăciun, de la ora 18.00, pe GSP T V.

Interviuri în exclusivitate

Cei mai importanţi oameni din sportul românesc vor vorbi, în premieră, la GSP TV, despre ce a însemnat pentru ei anul ce tocmai se încheie, dar şi cum văd ei viitorul sportului în ţara noastră.

Primul care va deschide acestă serie de intervuri va fi cel mai mare jucător de fotbal din România, Gică Hagi. “Cât timp va fi Gică Popescu la Naţională, nu voi fi selecţioner. Am spus-o public, să nu pun presiune pe el. Dacă aş fi fost selecţioner, îl aduceam pe Chivu la Naţională. Pe el şi pe toţi jucătorii cu experienţă. Dacă unul ar fi refuzat, n- aş fi chemat pe nimeni. Aş fi jucat doar cu tineri”, a declarat pentru GSP TV fost mare international.  Ce alte destăinuiri va mai face Gică Hagi, microbiştii  vor afla, astăzi, de la ora 21.30, la GSP TV.

Seria interviurilor GSP Tv va continua cu Helmuth Duckadam, miercuri, 25 decembrie, apoi cu Ionuţ Negoiţă (27 decembrie), şi cu Sorana Cârstea (28 decembrie). Toate interviurile au ora de începere 21.30.

 

Iutubuşoarele lui Oprişan – Renu’ şi Crăciuniţa

 

Zilele de 25 decembrie, dar şi 31 decembrie, sunt evenimente deosebite şi pentru Smile Tv, iar Cătălin Oprişan, gazda show-ului  nu putea să le rateze şi să nu le  trateze în stilul său atât de personal. Evident, toate filmuleţele comentate de Cătălin vor fi cu şi despre Moş CRăciun şi Revelion, dar şi cum petrec oamenii sărbătorile pe întreg mapamondul.

 

Fight news de sărbătoare

Pe 27 decembrie de la ora 21.00,  fanii MMA  vor revedea cele mai frumoase momente din Fight News şi  Fight News din anul 2013. În  noaptea de Revelion, Alexandru Ganci şi Cristina Dochianu, îi invită pe telespectatori la o ediţie specială de Fight News în care vă  vor  prezenta cele mai spectaculoase meciuri din galele UFC transmise în acest an de GSP TV.  Nici transmisiunile live nu vor avea de suferit, duminică, 29 decembrie, de la ora 5, telespectatorii vor putea urmări   meciul anului  dintre Anderson Silva vs Chris Weidman,  precum și  deznodământul rivalității dintre Ronda Rousey şi Miesha Tate.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton