Homepage  / Televiziune

Victor Slav, față în față cu Bianca Drăgușanu. Diva l-a luat la întrebări pe fostul soț

Victor Slav, față în față cu Bianca Drăgușanu. Diva l-a luat la întrebări pe fostul soț
4

de Roxana Mirea,

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au fost căsătoriți, însă pentru scurt timp. Cei doi au împreună o fetiță, pe Sofia. Ei bine, recent, Bianca Drăgușanu l-a luat la întrebări pe Victor Slav, într-o emisiune difuzată pe Kanal D2.

Victor Slav, luat la întrebări de Bianca Dragușanu

Detectorul de minciuni”, emisiunea prezentată de Bianca Draguşanu, va aduce în faţa publicului, în fiecare sâmbătă seara, de la 22:00, la Kanal D2, invitaţi din industria de entertainment şi cei mai cunoscuţi influenceri. Întrebările îndrazneţe şi reacţiile invitaţilor conectaţi la detectorul de minciuni creează adevărate momente de amuzament şi relaxare.

În editia din această sâmbătă a show-ului, Bianca Dragușanu îl va avea ca invitat pe Victor Slav,  iar frumoasa prezentatoarea îl va supune pe fostul ei partener de viață la un adevarat tir al întrebărilor incomode.

Avem o ediție spectaculoasă! Invitatul nostru nu cred că mai are nevoie de nicio prezentare. Doamnelor si domnilor, Victor Slav!”, își anunță Bianca Dragușanu invitatul din această sâmbătă, de la „Detectorul de minciuni”.

victor-slav-la-detectorul-de-minciuni_kanal-d2-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

„Lumea ar vrea să știe daca i-ai spus iubitei tale ca vii la emisiunea cu mine…”, „Esti o persoană geloasă?”, „Ți-ai urmărit vreodată partenera?”, „Ai avut vreo parteneră dificilă?”, acestea sunt doar cateva dintre curiozitățile la care Victor Slav este invitat să raspundă.

De ea am ascuns, în general, lucruri. Dar sunt și relatii în care nu ascund”, afirmă Victor Slav, într-o notă amuzantă, la una dintre întrebarile adresate de Bianca Dragușanu, amfitrioana show-ului.

Nu ratați sambata, de la 22:00, la Kanal D2, o editie antrenantă a emisiunii „Detectorul de minciuni”, cu Bianca Dragusanu și invitatul său, Victor Slav. Emisiunea va putea fi urmărită în fiecare sâmbătă, de la 22:00, la Kanal D2.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton