Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Victor Slav, mărturisiri neașteptate. Care a fost cea mai mare prostie făcută de el vreodată. „Ea nu mă vedea”

Victor Slav, mărturisiri neașteptate. Care a fost cea mai mare prostie făcută de el vreodată. „Ea nu mă vedea”
4

de Andra Stana,

Victor Slav, care a fost co-prezentatorul emisiunii „Bravo, ai stil!”, și-a amintit recent de copilăria sa. Care a fost cea mai mare prostie făcută de fostul soț al Biancăi Drăgușanu atunci când era mic.

Care a fost cea mai mare prostie făcută de Victor Slav

Cu toate că nu pare, Victor Slav reușea când era mic să își supere părinții și bunicii. De curând, vedeta TV – pe care îl veți putea vedea, din august, la Antena 1, în emisiunea „Splash! Vedete la apă” – și-a adus aminte de una dintre aventurile care i-au marcat anii copilăriei.

Victor a povestit cum a reușit să șterpelească câteva țigări de-ale bunicului și cum s-a suit în vârf de deal fară să știe ce îl așteaptă, scrie kanald.ro.

„Am încercat să fumez pe la șapte, opt ani. Apăruseră casetele cu mafioți și mi se părea interesant cum fumau ei și gesticulau. Îmi aduc aminte că eram singur la tara, fară sora și varul meu și bunicul mă învață să adun, să scad. Îmi aduc aminte că sapa la vie și m-a rugat să îi aduc țigările de pe o banca, făcută tot de el. M-am dus, am numărat țigările, erau unsprezece, i-am dus o țigară și i-am spus că au mai rămas doar noua, pentru că una o „palmasem”. Seara bunicul a plecat „la sosea”, să se întâlnească cu prietenii la un pahar de vorba. Eu rămâneam cu bunica. M-am suit pe deal, era întuneric, eu o vedeam pe ea și ea nu mă vedea pe mine.

Mi-am aprins țigară, dar nu mi-am dat seama că se vă vedea lumina țigării. Bunica m-a văzut, m-a strigat, eu n-am spus nimic până când mi-am dat seama că a văzut țigară aprinsa. Am stins-o și am mers acasă. Și-a dat seama dar nu a spus nimic. Dar dimineața a venit bunicul, m-a întrebat ce am făcut, m-a întrebat daca am fumat și n-am recunoscut și a scos din buzunar chiștocul. Eu în continuare am mințit și atunci a fost prima și ultima data când bunicul a scos cureaua și am „furat” una.

Victor SlavIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Cu toate acestea, Victor Slav și-a amintit că, în general, a fost un „copil cuminte”, care nu a creat „mari probleme”.

În vacanța de varp mergeam cu vărul meu și sora mea la bunici și făceam tot felul de năzbâtii. Am avut o copilărie tradițională, cu mers la scăldat, fugit prin sat, ne aventuram destul de mult. Dar nu am fost un copil problemă”, a dezvăluit Victor pentru kanald.ro.

Cum a pierdut Victor Slav în doar câteva luni 500.000 de euro

În pandemie, Victor Slav a investit într-o cafenea. Totuși, deznodământul nu a fost unul fericit. Chiar dacă la început era foarte încântat de noua lui afacere, iată că la câteva luni distanță, el s-a decis să închidă localul.

Victor Slav investise aproximativ 500.000 de euro în cafeneaua sa, potrivit click.ro. Cu puțin înainte de deschiderea afacerii, Victor Slav a fost invitat la Teo Show, de la Kanal D, unde și-a promovat localul.

Dau drumul la un bistro pe Decebal. O să fie meniu internațional. Vom face și livrări la domiciliul clienților. Am un prieten asociat care are experiență în domeniu. Arată foarte bine, se numește Rich VIP Lounge. Asta nu înseamnă că e numai pentru vip-uri. O să fie toată lumea bună prezentă acolo, sunt convins“, a spus Victor Slav în primăvara lui 2021.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton