Homepage  / Vedete româneşti

Victor Slav și Anda Adam, revedere la „Bravo, ai stil”. Ce și-au spus: „Cine s-ar fi gândit că eu voi fi aici și ea…”

Victor Slav și Anda Adam, revedere la „Bravo, ai stil”. Ce și-au spus: „Cine s-ar fi gândit că eu voi fi aici și ea...”
8

de Roxana Mirea,

Cândva, Victor Slav și Anda Adam au trăit o frumoasă poveste de iubire. Acum, cei doi s-au revăzut. Victor Slav îi ține locul Ilincăi Vandici și prezintă „Bravo, ai stil! Celebrities”, iar Anda Adam este concurentă în cadrul show-ului de la Kanal D. Ce și-au spus cei doi.

Victor Slav și Anda Adam, revedere la „Bravo, ai stil!”

Au trecut ani buni de când Victor Slav și Anda Adam și-au spus „adio”. Vreme de mai mulți ani, cei doi au format unul dintre cele mai frumoase și mai îndrăgite cupluri din showbizul autohton. Chiar dacă mulți credeau că vor ajunge în fața altarului, n-a fost să fie, iar despărțirea a fost una fără scandal.

După ce povestea lor de dragoste s-a destrămat, Victor Slav și Anda au rămas în relații foarte bune, iar o dovadă a acestui lucru este interacțiunea pe care au avut-o în platoul „Bravo, ai stil!”. Ei bine, acum cei doi au ajuns iar împreună, însă fiind doar colegi. Victor Slav prezintă „Bravo, ai stil!”, iar Anda Adam este concurentă în cadrul show-ului.

Când a venit momentul s-o invite pe artistă să defileze în fața juraților, Victor a mărturisit că nu știe ce prezentare să îi facă.

Cine s-ar fi gândit că eu voi fi aici și ea acolo. Stai să mă gândesc ce prezentare să îi fac. Am înțeles că aici ai trecut prin nenumărate transformări stilistice și că Raluca te tot roagă să vii în zona ta. Nu știu ce înseamnă asta, dar Anda, poate îmi explici tu”, a spus Victor Slav, despre Anda Adam, la „Bravo, ai stil!”, potrivit kanald.ro.

anda-adam-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Ce a observat Raluca Dumitru la Victor Slav

Defilarea Andei Adam a fost urmărită cu atenție de toate colegele ei aflate în platou. Raluca Dumitru a fost cea care a ținut să facă un scurt comentaru. Aceasta a fost foarte atentă la reacția lui Victor Slav în momentul în care Anda Adam și-a prezentat ținuta.

Mi-a plăcut zâmbetul tău (n.r al lui Victor Slav) și cum ai privit-o pe Anda la acest moment”, a spus Raluca Dumitru.

Victor i-a dat imediat replica. „Dacă eu vă zic că a rămas tot acolo.”

Interacțiunea dintre Victor și Anda Adam a existat pe parcursul întregului moment. Este cert că cei doi au rămas în relații foarte bune.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton