Homepage  / Știri

Victoria Beckham a avut baby shower roz

Victoria Beckham a avut baby shower roz

de Redactia Tvmania

Soţia fotbalistului David Beckham (36 de ani), Victoria (37 de ani), a organizat o petrecere pentru bebeluşul ei, o fetiţă, iar invitaţilor la baby shower li s-a cerut să aducă numai cadouri roz, scrie people.com.

Fosta membră a trupei Spice Girls a sărbătorit alături de prietenele apropiate (Nicole Richie, Eva Longoria şi Selma Blair, care este şi ea însărcinată), iar o sursă a explicat că „(Victoria) este atât de încântată că va avea, în sfârşit, o fetiţă”.

Petrecerea a avut loc pe acoperişul Hotelului Le Petit Ermitage din Hollywood, tema a fost un ceai englezesc tipic, s-a servit tort cu marţipan, s-au organizat diverse jocuri şi toate decoraţiunile au fost de culoarea roz.

Ulterior, Victoria a postat pe Twitter o poză în care poza, amuzată, într-o rochie făcută din hârtie igienică şi scria „Cât m-am distrat!”.

Viitoarea mămică a plecat acasă cu braţele pline: invitatele i-au făcut cadouri scumpe, printre care s-au numărat un cărucior de lux roz, o cădiţă, un leagăn şi o girafă făcută la comandă. Victoria şi David mai au împreună trei băieţi, Brooklyn (12 ani), Romeo (8 ani) şi Cruz (6 ani).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton