Homepage  / Vedete străine

David Beckham și-a dat nevasta de gol: singurele alimente pe care le mănâncă zilnic Victoria Beckham de 25 de ani încoace

David Beckham și-a dat nevasta de gol: singurele alimente pe care le mănâncă zilnic Victoria Beckham de 25 de ani încoace

de Vasilica Rogozanu,

Faimosul fotbalist britanic David Beckham a dezvăluit secretul siluetei impecabile a soției lui, creatoarea de modă Victoria Beckham, considerată una dintre cele mai stilate celebrități din întreaga lume.

Victoria, care va împlini 48 de ani în aprilie, este căsătorită cu Beckham din 1999, pe când era membră a trupei Spice Girls, și au împreună patru copii, așa că soțul ei îi cunoaște toate secretele și nu se sfiește să își mai ironizeze nevasta din când în când.

Recent, David Beckham a dezvăluit într-un podcast că Victoria mănâncă același fel de mâncare de 25 de ani încoace: pește la grătar și legume la abur, scrie Daily Mail.

Și, în timp ce sportivului îi place să experimenteze în bucătărie și să guste o mare varietate de alimente, el s-a plâns că Victoria, care este obsedată de alimentația sănătoasă, „rar se abate” de la meniul ei fix.

David experimentează, Victoria îi ignoră eforturile

Fotbalistul David Beckham a mai povestit că fosta membră a trupei Spice Girl, care și-a creat o înfloritoare carieră în modă,  a încercat o singură dată și alte alimente: atunci când era însărcinată cu mezina Harper, acum 10 ani.

„Singura dată când a luat ceva din farfuria mea a fost, de fapt, când era însărcinată cu Harper. Nu-mi amintesc ce a fost, dar știu că nu s-a mai întâmplat de atunci”, a povestit el. 

David Beckham a povestit pentru podcastul River Cafe Table 4 că lui îi place foarte mult mâncarea bună.

„Devin destul de emoționat în legătură cu mâncarea și vinul, când mănânc ceva grozav, vreau ca toată lumea să încerce. Din păcate, sunt căsătorit cu cineva care a mâncat același lucru în ultimii 25 de ani. De când am cunoscut-o, mănâncă doar pește la grătar, legume la abur, foarte rar se abate de la asta”, a spus el, care a postat și un filmuleț gătind pește în restaurantul londonez al celebrului chef Gordon Ramsey.

Victoria Beckham are abateri foarte rare și deloc spectaculoase

Victoria, care a povestit anterior că nu mănâncă alimente gătite în ulei, unt, sosuri, carne roșie sau lactate, a recunoscut în cadrul podcastului că este un coșmar pentru bucătari.

„Pentru majoritatea restaurantelor, sunt probabil cel mai urât coșmar. Îmi plac legumele la abur, niște oțet balsamic și apoi mi le asezonez singură. Îmi place ca lucrurile să fie gătite într-un mod foarte simplu. Nu-mi plac uleiurile sau untul sau sosurile. Aici par și mai plictisitoare la capitolul mâncare.”

La capitolul plăceri vinovate, Victoria a inclus pâinea integrală, prăjită, cu sare („este acel aliment care mă face să mă simt bine”), iar de ziua ei, Victoria „păcătuiește” cu o prăjitură cu fructe.

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton