Homepage  / Știri

Victoria Beckham: E greu să fii părinte

Victoria Beckham: E greu să fii părinte

de Redactia Tvmania

Victoria Beckham, care așteaptă cel de-al patrulea copil cu soțul său David Beckham, recunoaște că este greu să jongleze cu sarcinile de la serviciu și cu viața de familie, scrie femalefirst.co.uk.

Victoria spune că pune mereu familia pe primul loc. Cu toate astea, fosta cântăreață transformată în designer vestimentar vrea să se ocupe și de afacerea ei, căreia îi acordă câtă atenție poate.

„Soțul meu și copiii vor fi mereu prioritatea mea. Dar pentru mine, ceea ce fac în plan profesional nu este ca un job, este pasiunea mea”, a explicat doamna Beckham.

Ea a declarat, pentru ediția britanică a revistei Glamour, că nu se gândește să-și ia concediu de maternitate după ce va naște, luna viitoare. „Concediu de maternintate? Ce-i asta? Am muncit incredibil de mult, deci sunt pregătită pentru sezonul următor”, a spus Victoria Beckham.

„Este greu să fii părinte și să muncești în același timp. Cred că femeile mă înțeleg când spun că treaba asta este ca și cum aș jongla cu bile din sticlă”, a continuat Victoria.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton