Homepage  / Vedete străine

Victoria Beckham, imagine adorabilă din copilărie în care apare îmbrăcată în om de zăpadă. În ce ipostază l-a surprins pe David Beckham

Victoria Beckham, imagine adorabilă din copilărie în care apare îmbrăcată în om de zăpadă. În ce ipostază l-a surprins pe David Beckham

de Roxana Mirea,

Victoria Beckham se bucură din plin de această perioadă a sărbătorilor de iarnă. Recent, ea și-a surprins fanii cu o imagine de când era doar o fetiță. În fotografia respectivă, Victoria Beckham apare îmbrăcată într-un costum de om de zăpadă. Pe de altă parte, ea l-a surprins anterior pe soțul ei, David Beckham, în timp ce cânta clasica melodie „All I Want For Christmas Is You”.

Victoria Beckham, imagine din copilărie în costum de om de zăpadă

Victoria Beckham a intrat în spiritul sărbătorilor! Duminică, creatoarea de modă a împărtășit o fotografie adorabilă cu ea de când era doar o fetiță, îmbrăcată într-un costum de om de zăpadă. În fotografie, Victoria Beckham, în vârstă de 48 de ani, a pozat pentru aparatul de fotografiat într-o ținută de om de zăpadă, pe care a completat-o cu un fular și o pălărie.

Numărătoarea inversă până la Crăciun a început!”, a scris ea în pe Instagram. „A mai rămas o săptămână!!! Pupici.”

Pregătindu-se pentru acest sezon, Victoria Beckham a fost însoțită de trei dintre copiii ei – Harper, în vârstă de 11 ani, Cruz, în vârstă de 17 ani, și Romeo, în vârstă de 20 de ani – marțea trecută, la o petrecere de sărbători pentru brandul său, Victoria Beckham Beauty.

La începutul acestei luni, Victoria a publicat un clip filmat pe furiș cu soțul ei cântând clasica melodie „All I Want For Christmas Is You”, de la Mariah Carey, în timp ce se afla în bucătărie. David, în vârstă de 47 de ani, nu a fost inițial conștient de faptul că soția sa l-a filmat în care cânta melodia. Totul s-a schimbat când David s-a chinuit să atingă o notă, iar Victoria a tușit pentru a-i atrage atenția, după care a spus: „Te chinuiai cu nota aia, nu-i așa?!”.

David a răspuns în glumă: „Cum faci tu?!„. Apoi a zâmbit și a cântat un „You” tare și ascuțit, în ritmul versurilor celebrului refren al cântecului.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton