Homepage  / Știri

Victoria Beckham n-are de gând să joace în filme

Victoria Beckham n-are de gând să joace în filme

de Redactia Tvmania

Fosta membră Spice Girls devenită designer de modă nu plănuieşte să joace în filme, deşi locuieşte la Hollywood, capitala mondială a industriei, relatează FemaleFirst.co.uk.

Motivul e simplu: soţia celebrului fotbalist David Beckham nu-şi face iluzii că ar avea vreo fărâmă de talent când vine vorba de actorie, deşi asta nu le-a împiedicat pe alte cântăreţe să joace în filme.

Victoria, care a apărut totuşi în filmul “Spice World” – ce-i drept un vehicul de promovare pentru fosta ei formaţie – a declarat că: “Sunt singura persoană de la Hollywood care A) nu vrea să joace şi B) nu ştie să joace”.

Vedeta e însărcinată cu al patrulea ei copil (îi mai are pe băieţii Brooklyn, Romeo şi Cruz) şi a dezvăluit că e cea mai fericită când află că o vedetă a purtat una dintre rochiile ei pe covorul roşu.

“Nu e nimic mai frumos decât a fi în Los Angeles cu copiii mei, gătind alături de soţul meu şi petrecând o seară romantică în casă şi primesc un e-mail şi aflu că Demi Moore, Madonna, Drew Barrymore, Blake Lively sau cine-o fi e pe covorul roşu şi poartă o rochie de-ale mele”, a spus ea.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton