Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

A avut sau nu o idilă cu Adi Nartea? Victoria Răileanu, declarații neașteptate despre divorț!

A avut sau nu o idilă cu Adi Nartea? Victoria Răileanu, declarații neașteptate despre divorț!

de Redactia Tvmania

Victoria Răileanu, pe care o cunoaștem din serialul „Vlad” (Pro TV), trece printr-o perioadă de schimbări la nivel personal. 

Decizia de a divorța de tatăl copilului ei, ConradMericoffer, nu a fost una ușoară și a lăsat urme adânci în sufletul ei. Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, Victoria a povestit că a decis să le arate oamenilor și partea sa vulnerabilă și că simplul fapt că este o persoană publică nu înseamnă că viața ei este numai lapte și miere. 

„Eu de când m-am despărțit de Conrad am început procesul meu de vindecare să mă caut pe mine, să știu cine sunt să știu ce îmi place. Recomand tuturor terapia, pentru că ajută! probabil drumul meu ar fi fost mai greu fără un terapeut care să îmi pună întrebările cum trebuie, ca eu să găsesc răspunsurile în mine. Recunosc că îmi e greu să accept divorțul, să accept că s-a terminat pentru că mi-am dorit, am făcut asta. trebuie să mai așteptăm să treacă timpul, rănile sunt încă deschise, eu sunt încă într-un punct sensibil și nu știu exact cum aș putea să îi spun ce simt”, a mărturisit Victoria Răileanu.

A fost Adi Nartea motivul divorțului? 

În primăvara anului trecut, Victoria a fost surprinsă de paparazzi în compania colegului său din „Vlad”, Adi Nartea, în timp ce luau masa la un restaurant din capitală. La acel moment se zvonea că cei doi ar avea o idilă și că acesta ar fi unul din motivele pentru care actrița divorțează. Victoria a dorit să clarifice și aceste zvonuri, menționând că între ea și Nartea există doar o relație de prietenie. Cu toate acestea, fotografiile au fost motiv de discuție în familia ei:

„Pentru prima oară am fost implicată într-o dintr-asta de tabloid eram în cel mai  jos punct din viața mea! Acolo se spunea că am fost sau că sunt cu Adrian Nartea. Ei se legau de treaba asta pentru că atunci a făcut fostul meu soț o declarație cum că ne-am despărțit. Noi nu am vorbit niciodată despre asta până atunci public și atunci ei au zis ah, aha! Hai să o băgăm în fața oamenilor. Atunci când m-a prins articolul ăla eu eram în cel mai adânc punct din viața mea. Au apărut discuții între noi după acel articol cu Adi, da. Eram deja foarte distanțați atunci. Dar orice discuție ar fi fost după articol, după luni de zile după separare toate discuțiile intrau în prăpastia dintre noi”, a mai povestit Victoria. 

 

Care este adevărata cauză a despărțirii?

După ce a lămurit și bârfele din tabloide, Victoria a mărturisit că ea a fost cea care a luat această decizie și a spus care a fost adevărata cauză a divorțului:

„Eu am pus punct relației. A fost decizia mea, dar nu am mai trecut printr-un divorț până acum, o despărțire atât de mare care să implice un copil, o familie, un cămin și nu am știut ce urmează. Dar știu că de fiecare dată când mi-am dat singură la genunchi să cad, din momentul în care am făcut separarea știam că eu o să pot să merg mai departe. Am știut întotdeauna! Și am știut că oricât de greu mi-ar fi nu am altă soluție decât să mă ridic în picioare pentru că am o responsabilitate față de mine și de Carol (băiatul actriței n.r). 

Unele relații uneori devin foarte, foarte grele, pentru că în orice relație sunt doi oameni. În orice relație dai la un moment dat de greu, de bine, de momente plictisitoare, de tot felul de lucruri. Fiind doi oameni, întotdeauna trebuie ca amândoi să facă un pas unul spre celălalt și la un moment dat m-am simțit foarte singură, el nu avea pe nimeni, nu știu! La noi nu a fost vorba de asta. Nu doar din înșelat sau bătaie se separă oamenii. M-ams imțit singură pentru că mi-am dat seama la un moment dat de chestia asta.. eram foarte diferiți eu cu el, ca oameni ca și cât poate să dea fiecare într-o relație. Și am simțit că eu sunt genul de persoană care dă mult într-o relație, poate chiar prea mult la un moment dat și m-am simțit foarte singură într-un moment foarte greu, n-am simțit că e lângă mine și de acolo a început cumva declinul nostru, care a fost brusc, rapid și nu am mai găsit altă soluție. Eu dacă mai rămâneam în această relație trebuia să renunț la lucruri care pentru mine erau esențiale!”.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton