Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Victoria Răileanu, despre ultimul sezon al serialului „Vlad”: „Este o întreagă etapă din viața mea”

Victoria Răileanu, despre ultimul sezon al serialului „Vlad”: „Este o întreagă etapă din viața mea”
6

de Redactia Tvmania

Victoria Răileanu este o femeie determinată, care a reușit să rămână în picioare chiar și după cele mai grele încercări ale vieții sale, printre ele fiind și divorțul de bărbatul cu care a petrecut mai bine de 7 ani și alături de care are un băiețel superb. 

În prezent, Victoria Răileanu își dedică timpul complet băiețelului său Carol, dar și carierei sale, mai ales că în această perioadă filmările pentru ultimul sezon al serialului „VLAD” sunt în toi. Actrița mărturisește că primește mult sprijin din partea familiei sale, dar și a bunicilor micuțului, mai ales în perioada în care ea este plecată la filmări:

„Suntem doi părinți foarte norocoși că avem bunici care sunt implicați activ în viața lui Carol. Pot să îl numesc chiar un lux. Uneori stă la mama, la țară și mă bucur tare mult că are așa un loc frumos în care să copilărească, chiar pentru perioade scurte. Avem bunici în București care ne ajută mult când avem nevoie și când pot. Atunci când am program mai scurt de filmări, îl iau cu mine, iar cât eu filmez, el stă cu tanti Geta. Tanti Geta e doamna care se ocupă  de curățenie și este bona noastră atunci când vreunul din noi vine alături de copil la filmare. Lui Carol îi place foarte mult de ea pentru că îi dă mici task-uri și fac împreună tot”, a declarat Victoria Răileanu pentru TVmania. 

Victoria Răileanu, despre relația cu fostul soț după divorț

Relația dintre micuțul Carol și tatăl lui este una foarte bună, la fel ca și relația pe care Victoria încearcă să o păstreze cu fostul soț. Cu toate că discuțiile lor se limitează exclusiv la tot ce îl implică pe fiul lor, Victoria Răileanu mărturisește că au ajuns la un acord inclusiv asupra programului de vizitare a copilului, având în vedere că meseria lor implică un program flexibil:

„În mod normal avem un program stabilit, dar acesta este destul de flexibil pentru că așa sunt și programele noastre. Sunt schimbătoare și atunci e nevoie de modificări, dar ne înțelegem de fiecare dată, astfel încât Carol să fie liniștit și fericit. În ceea ce privește relația lor de tată – fiu, eu nu intervin niciodată. Mă concentrez, în primul rând pe relația mea cu el. Dacă simt că el are o stare bună, sunt liniștită și atunci bănuiesc că și ei sunt ok”, a mai declarat Victoria Răileanu pentru TVmania. 

Actrița ne-a dezvăluit că micuțul Carol se pregătește să devină elev în toamna aceasta și că nu există o zi în care să nu fie surprinsă de fiul ei cu ceva:

Mă surprinde, în fiecare dimineață, când se trezește cu câteva minute mai devreme decât mine și mă mângâie pe față foarte ușor, cu mânuțele lui pufoase și îmi spune că sunt cea mai dulce și dragă mămică din câte a avut vreodată. Eu îl întreb: „dar câte mămici ai avut tu până acum?”, iar el îmi răspunde: „niciuna. Dar tu ești cea mai dulce dintre ele.” Mă topesc, efectiv. Este iubire pură. Nu prea înțelege, încă, ce schimbări urmează. Eu îi tot spun, vreau să îl pregătesc emoțional, psihic pentru schimbare. O să vedem la toamnă, mai clar, care este nivelul entuziasmului. Mai nerăbdătoare sunt eu. Încă nu îmi vine să cred că în septembrie trebuie să îi luăm primele rechizite”, a încheiat actrița.

 

Programul Victoriei Răileanu va fi încărcat și în perioada următoare. Actrița ne-a mărturisit că „Toamna aceasta va fi, încă, ocupată cu filmările pentru Vlad”. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton