Homepage  / Vedete româneşti

Victoria Răileanu și iubitul ei s-au căsătorit pe barcă, în Grecia. Primele imagini de la nunta de vis

Victoria Răileanu și iubitul ei s-au căsătorit pe barcă, în Grecia. Primele imagini de la nunta de vis
10

de Andra Stana,

Victoria Răileanu și iubitul ei, Adrian Ștefănescu, s-au căsătorit civil, pe barcă, în Grecia. Iată ce rochie de mireasă superbă a purtat Victoria în ziua cea mare. Primele imagini psotate pe rețelele de socializare.

Au trecut patru ani de la divorțul de Conrad Mericoffer, actualul soț al actriței Anei Odagiu, Victoria Răileanu a devenit soția lui Andrei Ștefănescu. Cununia civilă a fost organizată într-un loc ieșit din comun, deparet de țară.

Victoria Răileanu s-a căsătorit pe barcă, în Grecia

Victoria Răileanu și logodnicul ei s-au căsătorit pe barcă, în Grecia. Mireasa, care a purtat o rochie albă, lungă și sclipitoare, i-a spus „Da!” lui Adrian Ștefănescu, care a ales o ținută deschisă la culoare, scrie libertatea.ro.

Actrița a împărtășit cu fanii ei din mediul online mai multe imagini speciale din ziua specială a nunții ei. În imagini poate fi văzut și Carol, fiul Victoriei Răileanu din mariajul cu Conrad Mericoffer.

Victoria Răileanu și iubitul ei s-au căsătorit pe barcă, în GreciaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Mesajele de la fani nu au întârziat săa apară: „Casa de piatra! Iubirea să vă însoțească mereu!”, „Să vă iubiți, sincer și mereu!”, „Casa de piatra, Vicki! Multă iubire și împliniri!”, au fost doar câteva dintre mesajele primite online de tinerii însurăței.

Cum și-a cunoscut Victoria Răileanu pe actualul soț

Victoria Răileanu l-a cunoscut pe Adrian Ștefănescu pe Bumble, una dintre cele mai populare aplicații de întâlniri online, și astfel și-a refăcut viața la trei ani de la divorțul de Conrad Mericoffer.

În ianuarie anul acesta, Victoria Răileanu recunoștea că nu s-a așteptat ca iubitul ei să o ceară în căsătorie, dar s-a bucurat până la lacrimi de surpriză. Actrița a publicat o imagine cu inelul de logodnă, pe Instagram.

„Multe momente frumoase a avut 2022, dar momentul în care ne-am logodit în Paris merită clar o coroniță de premiul 1. N-avem poza clasică. Cu poza asta ne-am anunțat și familiile. Te iubesc, my love. I love you sfm. Mențiune specială: girls, mersi că m-ați bătut la cap să-mi fac Bumble”, a scris Victoria Răileanu în dreptul imaginii.

Victoria Răileanu, emoționată până la lacrimi de gestul iubitului

Chiar dacă mai vorbiseră despre logodnă, Victoria Răileanu spune că nu se aștepta ca iubitul ei să facă acest pas. Când Adrian a întrebat-o dacă vrea să fie soția lui, Victoria a spus un mare „DA”, izbucnind în lacrimi.

Nu era în plan, cum ar fi fost să știu? Bine, noi am glumit, de mult timp glumim cu chestia asta, cu logodna, știam că o să apară la un moment dat, pentru că a fost un subiect deschis între noi de la început, dar nu știam că se va întâmpla acolo. Asta nu am știut. A fost o surpriză superbă”, a spus actrița, într-un interviu pentru impact.ro.

Eu sunt o plângăcioasă, sunt foarte emotivă și plâng foarte ușor, normal că am plâns, da”, a mai spus ea.

Cum i-a spus Victoria Răileanu fiului ei că s-a logodit

Din căsnicia cu fostul soț, actrița are un fiu, pe Carol. Victoria Răileanu spune că l-a pregătit pe fiul ei înainte de a-i spune acestuia că urmează să se căsătorească. Copilul a primit foarte bine vestea că mama lui s-a logodit.

„Am lăsat un pic de timp să treacă, pentru că nu am vrut să-l bag în subiectul acesta, să îi dau vestea asta dintr-odată. Am început să-i vorbim amândoi de fapt despre ideea de căsătorie între noi doi, despre ce înseamnă și, la un moment dat, i-am spus.

Nu a părut absolut deloc surprins, se și juca cu inelul meu la un moment dat. Oricum e o relație foarte mișto și foarte apropiată, cred că și Carol se aștepta la un moment dat să se întâmple asta”, a declarat Victoria Răileanu.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton