Homepage  / Vedete româneşti

Victorie pentru Anamaria Prodan în războiul cu Laurențiu Reghecampf. Decizia judecătorilor

Victorie pentru Anamaria Prodan în războiul cu Laurențiu Reghecampf. Decizia judecătorilor
10

de Roxana Mirea,

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pare a fi departe de a se încheia. Cei doi își aduc acuze după acuze în presă, dar au trecut și la procese, altele decât cel pentru divorț. În acest context, impresara a obținut o primă victorie în războiul dintre ea și Reghe.

Victorie pentru Anamaria Prodan în războiul cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu par a îngropa securea războiului prea curând. De câteva săptămâni, divorțul dintre cei doi este foarte mediatizat. În luna octombrie, antrenorul a declarat că a depus actele de divorț, iar Anamaria Prodan spunea, la acea vreme, că ea nu a primit nicio notificare cu privire la acest lucru.

Acum câteva zile, s-a aflat că prima înfățișare în procesul de divorț va avea loc în februarie 2022. Aproape în fiecare zi, Anamaria Prodan a făcut declarații la adresa soțului ei și a iubitei lui, Corina Caciuc. Impresara l-a acuzat pe Reghe că a luat banii familiei și i-a cheltuit cu amanta. De asemenea, ea a precizat că atrenorul își neglijează copiii. În acest context, Laurențiu Reghecampf nu a stat cu mâinile în sân și i-a cerut soției să nu-i mai pronunțe numele și să nu mai facă publice informații despre relația lor, dând-o în judecată, potrivit libertatea.ro.

În cererea formulată la Judecătoria Buftea, Reghe a transmis că îi cere Anamariei Prodan că nu mai folosească imagini cu el sau înregistrări cu vocea sa. Totuși, el nu a avut câștig de cauză pentru că, pe 13 decembrie, judecătorii au respins această cerere, ce poate fi contestată de reclamant. Pentru a sărbători victoria, impresara a postat pe Instagram și o poză cu dovada, cu certificatul de la Judecătoria Buftea și o descriere ironică: „I love you, hubby” (Te iubesc, soțule). În momentul de față, postarea respectivă nu mai există, fiind ștearsă de Anamaria Prodan.

laurentiu reghecampfIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Ce comunicat a transmis Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf n-a mai suportat și a decis să spună și varianta lui de poveste după acuzele aduse de Anamaria Prodan.

„Având în vedere evenimentele recente și faptul că aspecte din viața mea privată au fost mediatizate sistematic, doresc să clarific următoarele chestiuni: Căsnicia mea nu face obiectul unei dezbateri de interes public, drept pentru care vă rog să-mi respectați decizia de a nu mă angrena în discuții vizând acest subiect. Copiii vor reprezenta întotdeauna o prioritate în ceea ce mă privește. Mă voi implica în educația lor cu aceeași dăruire, voi continua să-mi îndeplinesc rolul de tată, să le ofer dragoste și sprijin necondiționat.

Orice alte declarații sau speculații constituie imixtiuni nefondate în viața mea privată. Cu privire la moștenirea primită de către Anamaria de la regretata sa mamă, menționez că nu am revendicat niciun bun din componența acesteia și nici nu am formulat vreodată pretenții în acest sens. Având în vedere că pe rolul instanțelor judecătorești a fost introdusă în luna august 2021 o acțiune de divorț și partaj (cu primul termen de judecată la 7 februarie 2022), apreciez că toate aspectele de ordin financiar vor fi soluționate pe această cale. Reiterez faptul că am notificat posturile de televiziune și publicațiile online cu privire la obligația de a-mi fi respectată viața privată.

Dacă nu se va da curs solicitărilor formulate în conformitate cu legea, îmi rezerv dreptul de a apela la concursul organelor abilitate în vederea sancționării oricărei intruziuni în viața privată. Aparițiile mele publice se vor concentra pe activitatea profesională desfășurată în calitate de antrenor. Nu intenționez să mă implic în discuții de natură conflictuală care nu vizează aspecte de interes public și nici să răspund unor eventuale acuzații neîntemeiate, formulate în afara cadrului legal”, este comunicatul transmis de Reghe pe Facebook.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton