Homepage  / Vedete străine

Victorie pentru Kevin Costner, în cazul divorțului de Christine Baumgartner. Ce o obligă judecătorul să facă

Victorie pentru Kevin Costner, în cazul divorțului de Christine Baumgartner. Ce o obligă judecătorul să facă
8

de Roxana Mirea,

În luna mai, Christine Baumgartner a depus cererea de divorț după 18 ani de căsătorie, invocând „diferențe ireconciliabile”. Acum, Kevin Costner tocmai a obținut o mare victorie în instanță, după ce Christine Baumgartner a refuzat să respecte contractul prenupțial.

Victorie pentru Kevin Costner în cazul divorțului de Christine Baumgartner

Vestea că Kevin Costner (68 de ani) și Christine Baumgartner (49 de ani) se despart, după 18 ani de mariaj, a făcut înconjurul lumii la începutul lunii mai. TMZ tocmai a obținut decizia scrisă a judecătorului, iar acesta a respins categoric argumentele Cristinei că actorul a încercat să o dea afară pe nedrept din casa lor, spunând că argumentele ei sunt „fără fond”. Christine susținuse că „se va muta în timp util, dar aceasta este o întreprindere majoră și poate fi realizată doar cu o planificare atentă”.

Așadar, Kevin Costner a obținut o mare victorie în instanță ieri, 5 iulie, iar implicațiile pentru divorțul său de Christine Baumgartner sunt și mai mari pentru că judecătorul este înclinat să decidă că acordul lor prenupțial este valabil.

Judecătorul a pus în aplicare o prevedere din contractul prenupțial care spune că, în cazul în care se depune o cerere de divorț, Christine are la dispoziție un anumit număr de zile pentru a părăsi casa familiei – această dată este 31 iulie. Avocații Cristinei au susținut că data este nedreaptă, deoarece ea nu are suficient timp sau bani pentru a găsi un loc adecvat pentru a locui. Avocatul ei a cerut o prelungire până la 15 august.

Avocata lui Kevin, Laura Wasser, că înțelegerea trebuie respectată exact așa cum scrie în contractul prenupțial, iar judecătorul a fost de acord. Hotărârea judecătorului are o consecință și mai mare. O audiere cu privire la validitatea contractului prenupțial este programată pentru luna noiembrie și Christine și avocații ei ar putea duce un război juridic pentru ca acel contract să fie declarat invalid.

Implicațiile sunt grave din punct de vedere financiar pentru Christine, deoarece dacă judecătorul decide că acel constract prenupțial este valabil, ea trebuie să returneze cei 1,5 milioane de dolari pe care Kevin i-a dat pentru obligațiile prenupțiale. De asemenea, ea va trebui să plătească onorariile avocatului lui Kevin suportate pentru apărarea contractului.  

Divorțul lui Kevin Costner se lasă cu scandal. Actorul și nevasta cu 20 de ani mai tânără se ceartă acum la tribunalIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Kevin Costner și soția lui formau un cuplu de 25 de ani

Baumgartner și starul din „Field of Dreams” au început să se întâlnească în 1999, la scurt timp după ce actorul s-a despărțit de Bridget Rooney. Aceasta i-a dărut un fiu, pe Liam, care are astăzi 27 de ani.

Kevin a mai fost căsătorit anterior cu Cindy Costner. Cei doi, care au divorțat în 2004, au împreună trei copii: Annie, 39 de ani, Lily, 36 de ani, și Joe, 35 de ani.

Soția lui Kevin Costner, Christine, a cerut divorțul de starul din Yellowstone după mai bine de 18 ani de căsnicie. Informația a fost confirmată, la începutul lunii mai, de un reprezentant al lui Costner, care a cerut să-i fie respectată intimitatea în această perioadă.

„Cu mare tristețe, circumstanțe independente de voința sa s-au petrecut, ceea ce l-a făcut pe domnul Costner să fie nevoit să participe la o acțiune de desfacere a căsătoriei”, a declarat un reprezentant al starului din „Yellowstone” pentru Yahoo Entertainment. „Cerem ca intimitatea lui, a lui Christine și a copiilor lor să fie respectată în timp ce traversează această perioadă dificilă”, a mai precizat acesta.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton