Homepage  / Vedete / Vedete străine

Victorie majoră pentru Kim Kardashian în procesul de divorț de Kanye West. Decizia este definitivă

Victorie majoră pentru Kim Kardashian în procesul de divorț de Kanye West. Decizia este definitivă

de Andra Stana,

Kim Kardashian a fost declarată în mod oficial necăsătorită din punct de vedere legal, miercuri. Un judecător din Los Angeles a anunțat decizia luată în cadrul procesului de divorț dintre celebra vedetă tv și rapperul american Ye (fostul Kanye West). Cei doi se căsătoriseră în 2014.

Kardashian a apărut virtual în fața instanței, dar Ye, cunoscut anterior ca Kanye West, a fost reprezentat doar de avocatul său. Acesta nu a adus nicio obiecție cu privire la încheierea căsătoriei, scrie france24.com. Judecătorul a admis cererea lui Kardashian de a fi considerată singură din punct de vedere legal, informează și People. 

După această decizie a instanție, Kardashian poate să renunțe la „West” din numele ei de familie.

Kanye nu a fost de acord cu despărțirea. Acesta a folosit inclusiv postări pe rețelele sociale, totul în încercarea de a o implora pe Kardashian să se îi mai dea o șansă.

Kardashian a cerut divorțul anul trecut, după luni de zile în care presa a scris despre conflictele conjugale apărute între cei doi soți. În tot acel timp, Ye se lupta cu probleme de sănătate mintală.

Kim Kardashian și-a dorit „foarte mult” să divorțeze de Kanye

„Îmi doresc foarte mult să divorțez”, a scris Kardashian într-o declarație depusă în instanță săptămâna trecută. „I-am cerut lui Kanye să ne păstreze divorțul privat, dar nu a făcut acest lucru”, a adăugat megastarul în vârstă de 41 de ani.

„Cred că instanța care încheie starea noastră civilă îl va ajuta pe Kanye să accepte că relația noastră conjugală s-a încheiat și să avanseze pe o cale mai bună, care ne va ajuta să ne creștem în mod pașnic copiii.”

Cuplul are patru copii: fiica North (8 ani), fiul Saint (6 ani), fiica Chicago (4 ani) și fiul Psalm (2 ani).

Perechea a început să se întâlnească în 2012 și s-a căsătorit într-o ceremonie fastuoasă în Italia doi ani mai târziu. Problemele în cuplul lor au început atunci când Ye (44) a fost diagnosticat cu tulburare bipolară.

Kim Kardashian are în prezent o relație cu Pete Davidson. La rândul lui, Kanye a avut o relație de scurtă durată cu actrița Julia Fox.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton