Homepage  / Vedete româneşti

Victorie pentru Anamaria Prodan. Ce proces a câștigat împotriva lui Laurențiu Reghecampf

Victorie pentru Anamaria Prodan. Ce proces a câștigat împotriva lui Laurențiu Reghecampf
8

de Roxana Mirea,

Victorie pentru Anamaria Prodan. Impresara a câștigat un proces împotriva lui Laurențiu Reghecampf. În plus, Anamaria Prodan spune despre Reghe că se luptă să nu plătească pensia alimentară fiului său, Bebeto.

Anamaria Prodan a câștigat un proces împotriva lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a câștigat un nou proces împotriva lui Laurențiu Reghecampf. Procesul este legat de pensia de întreținere pe care antrenorul ar trebui să o plătească pentru fiul său și al impresarei, Bebeto. Anamaria Prodan spune că i se pare rușinos că fostul ei partener se zbate să nu plătească pensia de întreținere.

„Astăzi am văzut executarea pentru că a contestat-o. Este rușinos! Este rușinos pentru familie, pentru copilul lui și pentru el. N-ai cum să te zbați să nu plătești copilului tău, să nu îl ajuți, să nu fi lângă el, să nu faci parte din viața lui. E foarte, foarte urât pentru un părinte. Dumnezeu dă fiecăruia după suflet. Nu avem nevoie de nimic, îi mulțumim lui Dumnezeu. Nu stau cu mâna întinsă, nu i-am cerut niciodată nimic. Singur și-a închis și deschis procese, iar le-a închis, iar le-a deschis, a contestat, a recontestat… Ferească Dumnezeu. E jalnic să ajungi așa, că tată, că părinte, ca bărbat. Păcat!”, a declarat Anamaria Prodan pentru Antena Stars, potrivit libertatea.ro.

anamaria prodan bebetoIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Nu mă interesează ce contestație face”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf vor custodia comună a lui Bebeto. Copilul va locui cu mama lui până la vârsta majoratului. Impresara spune că Reghe așa a procedat și cu primul său băiat, cu Luca Reghecampf, pe care îl are din căsnicia cu Mariana.

Nu mă interesează ce contestație face. După cum vezi, nici măcar nu știam ce am câștigat, ce s-a mai închis sau redeschis. Așa a făcut toată viață! Așa a făcut și cu primul lui copil. Acestea sunt, probabil, traumele copilăriei. Probabil așa vede el că ar trebui să își trăiască viața copiii lui. Probabil așa a fost și copilăria lui”, a mai spus impresara.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton