Homepage  / Vedete / Vedete străine

VIDEO. Actrița de telenovele Carmen Villalobos s-a căsătorit. Ce rochie a ales pentru ziua cea mare

VIDEO. Actrița de telenovele Carmen Villalobos s-a căsătorit. Ce rochie a ales pentru ziua cea mare

de Redactia Tvmania

Carmen Villalobos și Sebastián Caicedo și-au unit destinele la sfârșitul acestei săptămâni. Cei doi au avut parte de o petrecere care a durat două zile și două nopți, iar rochia aleasă de protagonista telenovelei „Și fără sâni există paradis” a fost impresionantă. 

Nunta a avut loc în locurile de origine ale lui Carmen, pe malul mării în Cartagena de Indias, Columbia. Cuplul a dorit să își țină la curent fanii așa că au urcat pe rețelele de socializare filmulețe scurte de la marele eveniment. 

Carmen a purtat 3 rochii care i-au scos în evidență trupul și care au fost create de designerul columbian Jorge Duque. Actrița a ales să își schimbe de două ori rochia pe parcursul serii pentru a fi mai comodă. 

„Ne-am căsătorit și suntem fericiți! Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în această zi atât de specială… cu siguranță a fost o nuntă care a devenit un vis”, a scris Carmen pe Instagram a doua zi după ce a spus „DA”.  

 

Carmen a pășit spre altarul special amenajat pe malul mării,  la mâna mamei sale, Betty Barrios, acesta fiind și unul din cele mai emoționante momente ale ceremoniei. Mama actriței a fost cea care le-a dat celor doi binecuvântarea, întrucât tatăl acesteia, Pedro Villalobos s-a stins din viață în urmă cu doi ani. 


 

 Dansul mirilor a fost un mix de 3 genuri de piese începând cu valsul și încheiând cu reggeton, dând astfel startul unei petreceri de zile mari, care a continuat și a doua zi. 

 

 

Protagonista telenovelei „Sin senos no hay paraíso’ şi iubitul ei, actorul columbian Sebastián Caicedo, au făcut pasul cel mare după 10 ani de relaţie.

„O să avem 3 ceremonii: cea catolică, cea civilă, dar şi una spirituală’, a declarat Carmen pentru o revistă. Întrebată cum va arăta cea spirituală, actriţa în vârstă de 34 de ani a răspuns că se gândeşte la o ceremonie simplă, pe plajă, la care a visat mereu şi la care vor participa doar prietenii apropiaţi, povestea Carmen la începutul acestui an pentru publicația People en Espanol. 

Carmen şi Sebastián s-au cunoscut pe platourile telenovelei „Nadie es eterno en el mundo’ (2007), iar între ei a fost dragoste la prima vedere.          

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton