Homepage  / Articole

VIDEO: Anahi a fost la un pas de moarte

VIDEO: Anahi a fost la un pas de moarte

de Redactia Tvmania

Anahi a revenit în atenţia fanilor cu un videoclip la single-ul „Dividida”, coloana sonoră a telenovelei „Dos hogares”, care este difuzată în prezent în Mexic şi în care artista le dă replica actorilor Sergio Goyri şi Carlos Ponce.

La filmările care au durat 14 ore, actriţa de 28 de ani a avut parte de momente periculoase, căci a trebuit să filmeze sub apă.

„Era să mă înec pentru că trebuia să stau sub apă şi să cânt. Normal că au fost momente când nu mai puteam respira şi îmi ieşea apă prin ochi, urechi şi toate părţile, dar m-am distrat filmând acest videoclip”, a zis Anahi, citată de tvynovelas.com.

Videoclipul „Dividida” vorbeşte despre o femeie care nu poate să aleagă între dragostea a doi bărbaţi, aceasta fiind de fapt povestea telenovelei în care ea joacă:

“Am vrut să-mi pun amprenta nu numai ca protagonista serialului “Dos Hogares”, ci şi ca artista Anahi”, a mai zis fosta membră a trupei RBD.

Anahi dezminte zvonuri: nu i-a fost silă de Sergio Goyri

Aflată mereu în atenţia presei tabloide din Mexic, Anahi a dezminţit de curând ştirea conform căreia actriţei i-ar fi fost silă să se sărute cu Sergio Goyri (52 de ani) în mai multe scene din telenovelă:

“Au vorbit urât despre un om cu o carieră extraordinară pe care toţi îl iubim şi îl respectăm. Goyri este un adevărat domn. Silă mi-e de o revistă ca aceasta. A fost o onoare pentru mine să joc alături de el”, a declarat Anahi.

Urmăriţi aici prezentarea videoclipului “Dividida”, care a fost lansat în toată America Latină pe 22 august:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=sB4mKaC-pO0&feature=player_embedded#![/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton