Homepage  / Articole

VIDEO: Andreea Bălan a lansat „Like a Bunny”

VIDEO: Andreea Bălan a lansat „Like a Bunny”

de Redactia Tvmania

Andreea Bălan a lansat la apă ultimul ei videoclip, la piesa „Like a Bunny”. Filmările au avut loc în Creta, unde cântăreața și dansatoarele ei s-au distrat din plin.

„A fost destul de ușor să facem bagajele pentru această mini-vacanță: multe costume de baie!! Ne-am jucat în apă și pe plajă și ne-am bucurat din plin de vremea frumoasă!”, a declarat cântăreața.

Andreea Bălan a povestit pe pagina ei de Facebook că, pentru ea, vara abia începe, iar „<> e genul de melodie care dă tonul petrecerilor și vă chem pe toți să dansați alături de mine și dansatoarele mele”.

„Like a Bunny” a fost compusă de Keo și Bobby Moore, care au văzut piesa ca „un single jucăuș, o dedicație sexy, atât pentru fete, cât și pentru băieți”, a zis Andreea.

„Vă mai spun doar că tot ceea ce vedeți în videoclipul <> ne reprezintă – suntem fete sexy cu atitudine și ne simțim bine așa! :))”, le-a mai spus Andreea prietenilor ei de pe site-ul de socializare.

Andreea Bălan se află în turneul „Mix Music Evolution”, care va ajunge în 33 de orașe pe parcursul a 100 de zile de spectacol.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton