Homepage  / Știri

VIDEO: Cum se termină telenovela „Pasiune interzisă” la Acasă TV

VIDEO: Cum se termină telenovela „Pasiune interzisă” la Acasă TV

de Redactia Tvmania

Telenovela produsă de compania Telemundo în 2013, cu Jencarlos Canela şi regretata actriţă Monica Spear în rolurile principale, se termină astăzi, ultimul episod fiind difuzat de postul Acasă începând cu ora 17.00.

Jencarlos Canela are un nou rol într-o telenovelă

Producţia este remake-ul unui serial turcesc, „Iubire ascunsă” (difuzat în trecut de Kanal D). Deznodământul va fi unul tragic: la nunta lui Bruno cu Nina, Bianca spune tot adevărul, după care se sinucide. Ariel rămâne cu Denise, iar Flavia singură şi săracă. Penelope pleacă cu soţul ei în Los Angeles.

Pe 6 ianuarie, anul acesta, s-a împlinit un an de când frumoasa actriţă Monica Spear (fostă Miss Venezuela) s-a stins din viaţă la doar 29 de ani. În ianuarie 2014, ea şi fostul ei soţ au fost împuşcaţi de nişte hoţi în timp ce mergeau cu maşina pe o autostradă din Venezuela. Fetiţa lor în vârstă de cinci ani a supravieţuit atacului.

Cu această ocazie, partenerul ei din serial, Jencarlos Canela, a facut câteva declaraţii.

„Acum un an, mi-am pierdut o prietenă şi nu am putut vorbi public de piesa pe care i-am compus-o, pentru că mi-a fost foarte greu să o cânt, dar o fac azi, în onoarea ei, dar şi pentru toţi cei care, la un moment dat, au pierdut o fiinţă dragă. Niciodată nu voi uita lumina din interiorul tău”, a spus Jencarlos pe un cont de socializare.

Ascultaţi aici piesa lui Jencarlos, Amiga”, însoţită de un un colaj de poze şi filmuleţe cu Monica:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Yte_Vo-1UMo#t=186[/youtube]

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton