Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

VIDEO. Carla’s Dreams lansează piesa “Până la sânge”

VIDEO. Carla’s Dreams lansează piesa “Până la sânge”

de Redactia Tvmania

Cu numai două zile înainte de concertul pe care îl va susține la Arenele Romane, Carla’s Dreams a lansat single-ul “Până la sânge”, împreună cu videoclipul oficial.

Piesa este compusă de Carla’s Dreams și Alex Cotoi și este inclusă pe albumul “Antiexemplu”, care se va lansa sâmbătă, pe 13 mai, în cadrul unui show live regizat chiar de ei.

Videoclipul “Până la sânge” a fost filmat la Chișinău de echipa BR Films cu care Carla’s Dreams lucrează de fiecare dată: Roman Burlaca și George Secrieru.

“Bucuroși să lansăm o piesă specială pentru noi: “Până la sange”, despre iubire, pasiune. Mulțumim, Global Records, Alex Cotoi, Roman Burlaca (BR Films)”, au declarat Carla’s Dreams.

De curând, Carla’s Dreams au lansat piesa “Tu și Eu”, în colaborare cu INNA, cu aproape 7 milioane de vizualizări în doar 3 săptămâni.

Albumul “Antiexemplu” cuprinde piese lansate deja și cunoscute publicului, hituri precum “Imperfect”, “Acele”, dar și noi, precum “Formula Apei”, “Animal de pradă”, precum și o colaborare surpriză cu o celebră artistă din România.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton