Homepage  / Vedete / Vedete străine

VIDEO EXCLUSIV. Marjorie de Sousa, primele declarații pentru publicul român despre telenovela „Puțin sunt și al tău”

VIDEO EXCLUSIV. Marjorie de Sousa, primele declarații pentru publicul român despre telenovela „Puțin sunt și al tău”

de Redactia Tvmania

Marjorie de Sousa revine pe micile ecrane din România la Pro 2 în telenovela „Un poquito tuyo”/„Puțin sunt și al tău”, alături de Jorge Salinas,  începând din 6 iunie, de la ora 19.00. Ultima apariție a actriței pe micile ecrane din țara noastră a fost în 2016 odată cu difuzarea producției „Până la capătul lumii”/„Hasta el fin del mundo”, în 2016.  

Actrița a făcut dezvăluiri despre personajul pe care îl interpretează în producția Televisa, Julieta, în prezent bucurându-se în țara de origine cu un nou succes grație ultimului său proiect „Al otro lado del muro”.  

„Pentru mine este o onoare că revin pe micile ecrane din România și că proiectele mele se transmit în atât de multe țări. Mulțumesc publicului care m-a susținut de fiecare dată. Continuăm să muncim cu dragoste pentru voi, iar acum avem mai multă putere și voință. Mulțumesc publicului român pentru sprijinul pe care mi l-a acordat de fiecare dată în tot ceea ce fac”, a declarat Marjorie de Sousa.  


Pentru telenovela „Puțin sunt și al tău”, actrița a avut ocazia să înregistreze și coloana sonoră a producției, „Un poquito tuya”, care este disponibilă pe toate platformele digitale. Mai mult decât atât, muzica este un alt domeniu în care actrița dorește să se dezvolte și pregătește noi proiecte pentru publicul său.  

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton