Homepage  / Știri

VIDEO: Jim Carrey îi face declarații de dragoste Emmei Stone

VIDEO: Jim Carrey îi face declarații de dragoste Emmei Stone

de Redactia Tvmania

Actorul a postat un clip pe site-ul lui, în care mărturisește că o iubește pe colega de breaslă, tânăra Emma Stone (22), scrie moviefone.com.

Starul din „Masca” a lansat un site nou, numit „JimCarreyTruLife”, unde actorul va posta „videoclipuri adevărate din viața lui cotidiană și care va fi un mod mai ușor de comunicare între el și fani”, conform TheWrap.com.

„Emma, vreau doar să îți spun că ești foarte frumoasă. Nu doar drăguță, ci, știi tu, deșteaptă și bună la suflet”, și-a început Carrey (49) declarația. „Dacă aș fi fost mult mai tânăr, m-as fi însurat cu tine”, a continuat el.

Carrey a adăugat că ar fi putut avea și copii împreună, dar apoi și-a adus aminte de vârsta lui și a recunoscut că are riduri, câteva fire albe și…îi ia mai mult timp să își rezolve nevoile fiziologice.

La finalul înregistrării, Carrey îi urează multă iubire și împliniri, de care, desigur, Emma Stone nu duce lipsă. Ea se iubește cu Andrew Garfield, colegul ei din „The Amazing Spider-Man”.

Vă întrebați dacă Jim Carrey și Emma Stone s-au întâlnit vreodată? Ei bine, The Hollywood Reporter zice că da, Carrey ar fi stat cu un scaun în fața ei, în iunie, la MTV Movie Awards.

Mai jos, întreaga înregistrare a lui Jim Carrey:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=S9lPEP2mGWw[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton