Homepage  / Filme Online / Netflix

VIDEO. Sezonul 5 „La Casa de Papel” are trailer. Tokyo: „100 de ore care par a fi 100 de ani”

VIDEO. Sezonul 5 „La Casa de Papel” are trailer. Tokyo: „100 de ore care par a fi 100 de ani”

de Redactia Tvmania

Netflix a lansat luni după-amiază trailerul sezonului cinci din „La Casa de Papel”, serial care va reveni cu noi episoade în septembrie. Serialul-cult spaniol de la Netflix, cu Álvaro Morte în rol principal, ajunge la final anul acesta, iar imaginile din filmul de prezentare sunt „explozive”.

100 de ore care par a fi 100 de ani. Așa descrie Tokyo felul în care se simte în trailerul oficial al primului volum „La casa de papel Partea 5”. Profesorul dezvăluie că rezervorul de apă a fost găsit în timp ce colonelul Tamayo se pregătește ca armata să intre în Banca Spaniei. Este unul dintre cele mai incerte momente pentru Bandă. Sunt în pericol și se pare că acesta va fi cu adevărat sfârșitul lor. Își vor aduna forțele, luptând împotriva șanselor… încă o dată? La urma urmei, ei sunt Rezistența.

Serialul „La casa de papel” revine cu noi episoade în două etape anul acesta. Astfel, prima parte din sezonul 5 va fi lansată pe 3 septembrie, la Netflix. Atunci, vor fi difuzate primele 5 episoade ale sezonului 5, și ultimul, urmând ca 5 episoade finale să aibă premiera pe 3 decembrie.

Ce se întâmplă în sezonul 5 din „La casa de papel”

Banda este închisă în Banca Spaniei de mai bine de 100 de ore. Au reușit să o salveze Lisbon, dar unul dintre cele mai întunecate momente s-a așternut asupra lor după ce au pierdut pe unul de-ai lor.

Profesorul a fost capturat de Sierra și, pentru prima dată, nu are un plan de evadare. Tocmai când se pare că nimic altceva nu ar putea merge prost, apare un inamic mult mai puternic decât oricare dintre cei cu care s-au confruntat: armata. Sfârșitul celui mai mare jaf din istorie se apropie și ceea ce a început ca un jaf se va transforma într-un război.

Personajele luptă pentru viață

Filmările la acest ultim sezon „La casa de papel”/„Fabrica de bani” s-au desfășurat pe timp de pandemie, fapt ce a îngreunat și mai mult lucrurile, după cum a povestit creatorul Álex Pina.

„Am scris scenariul pentru partea a 5-a în timp ce Spania era în lockdown. A fost greu, pentru că restricțiile îți obosesc mintea. A fost foarte dificil să lucrăm la scenariu în perioada aceea.

Îmi aduc aminte că am scris capitolul al doilea și am dat-o în bară. Nu mergea, nu scriam deloc bine. Așa că am decis să încheiem sezonul în capitolul 2. Chiar și fără să luăm în calcul pandemia, provocarea noastră a fost ceva de genul: «Am ajuns până aici, iar acum trebuie să reușim să mergem mai departe.»

În realitate, efortul de a produce ceea ce scriam era deja imens, pentru că totul era o adevărată nebunie. Și, peste de toate acestea, s-au adăugat dificultățile legate de pandemie, testele PCR, distanțarea… Și, tot timpul, cu sprijinul Netflix, am avut sentimentul că filmările au loc în condiții de siguranță.’

Distribuția „La casa de papel” îi include pe: Úrsula Corberó, Álvaro Morte, Itziar Ituño, Pedro Alonso, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce, Rodrigo de la Serna, Darko Peric, Najwa Nimri, Hovik Keuchkerian, Luka Peros, Belén Cuesta, Fernando Cayo, Fernando Soto, Jose Manuel Poga, Mario de la Rosa.

 

Sursa foto: Twitter

 

Astăzi la TV:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton