Homepage  / Articole

VIDEO: Mandinga, printre favoriți la Eurovision

VIDEO: Mandinga, printre favoriți la Eurovision

de Redactia Tvmania

La Baku, în Azerbaidjan, debutează a 57-a ediție a concursului muzical Eurovision, în Sala de Cristal, care poate primi 16.000 de spectatori pentru acest eveniment. În prima semifinală, care are loc azi, este prezentă și România, cu melodia „Zaleilah” a celor de la Mandinga.

România intră în concurs pe poziția a șasea din 18 participante. Primele zece țări în ordinea punctajului se califică pentru finala de sâmbătă.

Membrii trupei Mandinga sunt încrezători în şansele lor la Eurovision, cu atât mai mult cu cât  sunt cotaţi ca favoriţi de presa internaţională.

„Este normal să simţi emoţii la un asemenea nivel, dar am învăţat să ni le controlăm şi totul va fi bine pe scena Eurovision. Simţim sprijinul celor de acasă, ne bucurăm de foarte mulţi fani şi în Azerbaidjan, inclusiv printre jurnaliştii acreditaţi la Eurovision, ceea ce ne dă multă energie”, a declarat solista trupei Mandinga, Elena Ionescu.

„Zaleilah”, hit peste Ocean?

Trupa Mandinga și a ei piesă „Zaleilah” au fost incluse într-un top al celor mai interesante piese ce vor fi prezentate în ediția din 2012 a Eurovision-ului, scrie flavorwire.com, citat de Jurnalul.ro.

Despre „Zaleilah”, cei de la Flavorwire cred că ar putea deveni un internațional datorită versurilor și a mesajului plin de viață transmis de melodie.

Urmărește repetițiile făcute de Mandinga în Baku:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hvXNjq_7xFI[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton