Homepage  / Vedete / Vedete străine

VIDEO. Marlene Favela a dezvăluit numele și sexul primului său copil într-un mod inedit

VIDEO. Marlene Favela a dezvăluit numele și sexul primului său copil într-un mod inedit

de Redactia Tvmania

La aproape două luni de când a dat vestea că  așteaptă primul ei copil, alături de omul de afaceri George Seeley, Marlene Favela a făcut public sexul bebelușului pe care îl așteaptă, dar și numele pe care l-a ales alături de partenerul său.

Pentru anunțul acestor vești, actrița de telenovele și soțul ei au organizat o petrecere restrânsă alături de cei dragi, în care toate detaliile au fost bine puse la punct. Marlene a ales să împărtășească vestea  și în mediul online prin intermediul unui filmuleț înregistrat la evenimentul său:

„Această surpriză este pentru voi, pentru că eu și soțul meu știm deja. Voi dezvălui sexul bebelușului și ulterior numele ales pentru acesta”, a spus emoționată Marlene Favela înainte de a deschide o imensă cutie din care au ieșit baloane colorate.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

👧🏻🌸👧🏻🌸👧🏻 @bellaseely_ 💕💕

A post shared by Marlene Favela (@marlenefavela) on

Marlene Favela și George Seeley așteaptă o fetiță căreia îi vor pune numele Bella Seely. 

 

Frumoasa actriţă mexicană Marlene Favela (42 de ani) şi iubitul ei, afaceristul cu origini libaneze şi cetăţenie australiană George Seely, au făcut pasul cel mare pe 16 decembrie 2017. Conform peopleenespanol, nunta a avut loc în statul mexican Querétaro, mireasa a purtat două rochii create de designerul Rosita Hurtado (una pentru ceremonia care a avut loc într-o grădină şi alta pentru petrecere), iar tortul a avut 8 etaje. Printre invitaţii lui Marlene s-au numărat prietenii ei, Jomary Goyso, Luz García şi Ana Patricia Rojo.

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton