Homepage  / Vedete / Vedete străine

VIDEO. Prințul Harry și Meghan Markle l-au arătat lumii pe micuțul Archie, în vizita lor din Africa

VIDEO. Prințul Harry și Meghan Markle l-au arătat lumii pe micuțul Archie, în vizita lor din Africa

de Redactia Tvmania

Prințul Harry și Meghan Markle l-au luat pe fiul lor în vârstă de patru luni cu ei în turneul din Africa de Sud, iar astăzi l-au arătat lumii pentru prima dată de la botez pe fiul lor. Micuțul a cucerit privirile tuturor fiind numai un zâmbet.

 Micuțul Archie și-a făcut debutul în turneul din Africa de Sud și a apărut prima dată în fața publicului. Harry și Meghan au decis să-l prezinte lumii pe fiul lor Archie Harrison Mountbatten-Windsor . În vârstă de doar patru luni, micuțul a mers cu părinții lui la întâlnirea cu arhiepiscopul Desmond Tutu.

Îmbrăcat într-o salopetă blue în dungi și cu un tricou alb, Archie pare foarte vesel în brațele mamei lui și e tot numai un zâmbet, fiind foarte încântat se pare că se află alături de părinții lui.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

We’ve just got a glimpse of Archie Harrison Mountbatten-Windsor on the #SussexRoyalTour! Look at his happy face 😍👑📸: @sussexroyal

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag) on


În primele două zile, ducii de Sussex și-au ținut copilul departe de atenția presei și toată lumea spera totuși că îl vor arăta în public ceea ce s-a și întâmplat. Archie a doborât un nou record în familia regală, devenind cel mai tânăr membru regal care merge într-un turneu oficial.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton