Homepage  / Știri

VIDEO: Randi a lansat piesa “It takes two” de ziua lui

VIDEO: Randi a lansat piesa “It takes two” de ziua lui

de Redactia Tvmania

Pe 23 iunie, chiar de ziua lui, când a împlinit 29 de ani, Randi şi-a lansat o nouă piesă, “It takes two”. Primul single solo al lui Randi, după ce a ieşit din trupa Morandi a fost “Anybody”, iar acum vrea să cucerească fanii şi cu această piesă care a fost compusă chiar în studioul său, “Famous Production”.

“Pentru mine muzica reprezintă cel mai confortabil refugiu şi cel mai frumos mod în care poţi să spui o poveste şi să transmiţi un mesaj. Versurile piesei “It takes two” îţi amintesc să preţuieşti oamenii dragi înainte să fie prea târziu – mesaj care rezonează cu siguranţă cu mulţi dintre noi”, a declarat Randi, citat de urban.ro.

Cântăreţul este foarte fericit că, de curând, şi-a văzut visul cu ochii, acela de a-şi deschide o casă de producţie.

“Famous Production este un proiect foarte drag mie, pe care mi l-am dorit mult şi care a prins contur neaşteptat de repede. Vom produce muzica bună şi sunt convins că vom fi apreciaţi pentru aceasta. Sunt mândru că, odată cu lansarea casei de producţie, se anunţă un alt început promiţător: Planeta Loco, o prezenţă electrizantă, plină de mister, cu un sound cu totul altfel”, a zis el.

Prima piesă lansată de Planeta Loco se intitulează “Lagrima”.

Ascultaţi aici piesa “It takes two”:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=LRDnfQAYHtc[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton