Homepage  / Trailer / Seriale americane

VIDEO. A fost lansat trailerul „Gilmore Girls: A Year in the Life”

VIDEO. A fost lansat trailerul „Gilmore Girls: A Year in the Life”

de Redactia Tvmania

Au trecut nouă ani de când serialul „Gilmore Girls”/„Fetele Gilmore” a ajuns la ultimul episod. Fanii lui Rory și ai lui Lorelai au motive de bucurie toamna asta, pentru că patru noi episoade vor fi lansate pe Netflix, pe 25 noiembrie. Recent, pe internet a apărut primul trailer oficial pentru „Gilmore Girls: A Year in the Life”. 

În noile imagini, Lorelai este logodită cu Luke, Rory nu are niciun job, iar Emily suferă după moartea lui Richard (Edward Herrmann, actor care și-a pierdut viața în urmă cu doi ani).

Primele imagini din noul sezon au apărut în vară

Primul teaser trailer pentru cele 4 episoade noi din „Fetele Gilmore” a fost lansat în urmă cu câteva luni de Netflix – serviciul de streaming online care le face disponibile abonaţilor din State pe 25 noiembrie.

gilmore teaser

De Ziua Recunoştinţei, prin urmare, americanii vor vedea cum continuă povestea marca Amy Sherman-Palladino despre cel mai simpatic duo mamă – fiică din istoria televiziunii, conform fanilor serialului: Lorelai (Lauren Graham) şi Rory Gilmore (Alexis Bledel).

Noile episoade – 4 la număr, a câte 90 de minute fiecare – vor urmări câte un anotimp al unui an din viaţa fetelor Gilmore, iar în primele imagini video puse la dispoziţia întregii lumi vedem că povestea este în continuare plină de referinţe la cultura pop: în clipul de 90 de secunde, Lorelai o întreabă pe fiica ei dacă Amy Schumer ar putea sau nu fi prietenă cu ea. Urmăriţi întregul teaser mai jos.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton