Homepage  / Vedete / Vedete străine

VIDEO. Rihanna lansează o carte autobiografică vizuală

VIDEO. Rihanna lansează o carte autobiografică vizuală

de Redactia Tvmania

În urmă cu doar câteva ore Rihanna a împărtășit cu fanii care o urmăresc pe Instagram următorul său proiect și nu, nu este vorba despre lansarea unui nou album sau despre o nouă colecție de machiaj.

Rihanna a anunțat că va lansa o carte autobiografică vizuală – The Rihanna Book – în colaborare cu publisher-ul Phaidon. Cartea, disponibilă în trei ediții limitate, poate fi deja precomandată și costă începând cu 120 de lire sterline. Mai mult decât atât, una dintre ediții – Rihanna: Ultra Luxury Supreme – este deja sold-out.

„Mai mult de 5 ani pentru realizare .. sunt fericită să împărtășesc această colecție de amintiri incredibile”, a scris Rihanna pe Instagram. „Mulțumesc tuturor fotografilor și artiștilor care au contribuit și @phaidonsnaps pentru colaborarea cu mine la publicarea primei mele opere de artă într-o nouă industrie. Pre-comandați cartea acum pe therihannabook.com”.

 

Potrivit site-ului therihannabook.com, cartea cuprinde 504 pagini cu peste 1000 de imagini care surprind viața și cariera artistei, de la copilăria ei în Barbados până la momente intime alături de cei dragi și evenimente care i-au marcat cariera. Unele dintre imagini nu au mai fost publicate niciodată.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

We’re so proud to publish Rihanna. Pre-order your copy today. Link in bio. #therihannabook

A post shared by Phaidon (@phaidonsnaps) on

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton