Homepage  / Seriale / Seriale americane

VIDEO. „Stargate” aniversează 20 de ani cu o nouă serie! MGM a anunțat „Stargate Origins”

VIDEO. „Stargate” aniversează 20 de ani cu o nouă serie! MGM a anunțat „Stargate Origins”

de Redactia Tvmania

Franciza intergalactică „Stargate” va reveni cu un prequel al poveștii al cărui trailer i-a încântat pe fanii veniți la Comic Con-ul de la San Diego 2017.

Mai întâi a fost filmul lui Roland Emmerich, „Stargate – Poarta stelară”, apărut în 1994, apoi exploratorii spațiului au ajuns pe micul ecran trei ani mai târziu, în 1997, în serialul „Stargate SG-1”. Acum, „Stargate” a sărbătorit cei 20 de ani cu mare pompă. Pentru a sufla mai bine în cele 20 de lumânări, saga SF se va reîntoarce. Anunțul a fost făcut de MGM, cel care deține drepturile asupra francizei, cu ocazia Comic Con-ului de la San Diego, California.

Ce se știe până acum e că „Stargate Origins” va avea 10 episoade și se va concentra pe tinerețea lui Catherine Langford, personaj fictiv din „Stargate – Poarta stelară”. Și, ca întotdeauna, peripețiile intergalactice au ca scop descoperirea de planete și culturi necunoscute. Filmările vor începe în luna august, iar premiera este stabilită pentru anul acesta. Dar astea au fost veștile bune, vestea rea e că „Stargate Origins” nu va ajunge pe micile ecrane! Serialul va fi disponibil numai pe platforma Stargate Command, noua interfață video a MGM.

Trailerul noii serii „Stargate Origins” poate fi văzut aici:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton