Homepage  / Articole

Vijelie are ochi doar pentru Sânziana la “Serviţi, vă rog”

Vijelie are ochi doar pentru Sânziana la “Serviţi, vă rog”

de Redactia Tvmania

Nea Mărin are vedete noi de exploatat vineri şi sâmbătă, de la 20.30, la emisiunea “Serviţi, vă rog”. Pe lista bucătarilor de serviciu se numără în această săptămână Vali Vijelie, Sânziana Buruiană, Mihai Sturzu de la Hi-Q şi Furnica, coregrafa de la “Dansez pentru tine” care i-a antrenat de-a lungul sezoanelor pe Piticu’ şi Diana Dumitrescu.

.

Vali Vijelie va face mult efort fizic la îndemnul lui Nea Mărin. El va veni de hac unui buştean uriaş care plutea pe apa şi îl va aduce pe mal, însă în ajutor îi va veni şi Furnicuţa care deşi mică, se va dovedi a fi chiar voinică. Nici de la pescuit nu se va da în laturi Vali, însă cu toată strădania lui şi a lui Miţă, vor pleca la pensiune cu plasa goală. Descurcăreţ din fire, Vali va face totuşi rost de peşte de la pescarii adevăraţi care în schimbul unui cantec îi vor da tot ce au mai bun.

Dintre toate treburile gospodăreşti care îi pun probleme, cel mai dificil îi va fi lui Vali să reziste farmecelor Sânzianei Buruiană cu care va face o mulţime de glume deochiate.

Mihai Sturzu va primi docil sarcinile şi pedepsele lui Nea Marin. El va sta la pensiune să coacă chifteluţe de peşte, în timp ce celelalte vedete vor merge cu clienţii pensiunii la piscină.

Coregrafa de la “Dansez pentru tine” va impresiona pe toata lumea cu felul în care găteşte, însă va şi evada la piscină de la treburile gospodăreşti alături de Sânziana unde nu se vor putea distra prea mult pentru că vor fi prinse de Nea Mărin.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton