Homepage  / Vedete / Vedete străine

Vin Diesel și-a enervat toți vecinii cu măsurile excesive de pază

Vin Diesel și-a enervat toți vecinii cu măsurile excesive de pază

de Redactia Tvmania

Vin Diesel are probleme cu vecinii! Vecinul proprietății pe care actorul o are închiriată de ani buni în Republica Dominicană este revoltat de felul în care se comportă echipa de securitate a vedetei, susținând că prezența gărzilor de corp în comunitatea privată și exclusivistă este „abuzivă” și „absurdă”.

„De câteva săptămâni am asistat personal și am auzit de la alți proprietari de acțiunea abuzivă fără precedent a oamenilor de securitate în jurul caselor și plajei noastre”, a scris vecinul într-o scrisoare adresată lui Diesel, obținută de TMZ. „Interogându-ne, blocându-ne strada cu cinci sau șase SUV-uri. Oprind rezidenții în timp ce vă plimbați cu bicicleta. ”

Actorul de 53 de ani are închiriată o proprietate în Republica Dominicană, situată într-o „comunitate în care nimeni nu este o amenințare pentru tine sau pentru oricine altcineva care ne vizitează”, se arată în scrisoare.

Suntem obișnuiți să [vedem] multe vedete, dar acestea nu și-au impus propriile reguli, personale și arbitrare, încălcându-ne șederea noastră, a proprietarilor de case și a oaspeților noștri”, a scris vecinul, care s-a hotărât să îi scrie actorului din „Furios și iute” după ce echipa lui de protecție ar fi „blocat pietonii și traficul”, astfel încât actorul și copiii săi să poată să se plimbe cu bicicleta, de Paște, potrivit TMZ. Actorul are trei copii, cu vârste cuprinse între 6 și 13 ani, împreună cu soția lui, Paloma Jiménez.

Actorul nu a avut o poziție oficială, însă un apropiat a declarat pentru TMZ că, de Paște, a fost necesară o pază suplimentară din cauză că familia s-a aflat acolo, împărțind, de altfel, coșuri de Paște localnicilor.

Vedeta din „Fast & Furious” nu a intenționat vreodată să-și „deranjeze” vecinii și s-a înțeles bine cu localnicii în cei 20 de ani de vizite în Republica Dominicană, a spus sursa, menționând, de asemenea, că agenții de securitate sunt dominicani, o mișcare făcută de Diesel pentru a angaja oameni din zonă, a menționat sursa.

Sursa foto Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton