Homepage  / Vedete străine

Viola Davis este în discuții pentru a juca în viitorul spin-off al serialului „Peacemaker”

Viola Davis este în discuții pentru a juca în viitorul spin-off al serialului „Peacemaker”

de Andreea Hentea,

Viola Davis ar urma să joace în viitorul spin-off al popularului serial „Peacemaker”. Reînnoit pentru un al doilea sezon, „Peacemaker” s-a bucurat de cea mai mare audiență raportată la o singură zi pentru un serial original HBO Max. Acum, spin-off-ul său s-ar afla deja în lucru la HBO Max, scrie deadline.com. 

Amanda Waller, voluntara eroină jucată de Viola Davis în „Brigada sinucigașilor” / „Suicide Squad” (2016) și în „Brigada sinucigașilor: Misiune ucigașă” / „The Suicide Squad” (2021) va deveni, astfel, cel mai recent personaj din universul DC Comics care ajunge de pe marele ecran pe cel mic. 

Conform Deadline, HBO Max ar avea deja în lucru un serial a cărui acțiune va fi derivată din „Peacemaker” și „Brigada sinucigașilor”, iar Viola Davis ar fi deja în discuții pentru rolul unei super-eroine malefice. Scenariul viitorului serial ar urma să fie scris de Christal Henry („Watchmen”) și tot ea va fi și producător executiv.  

Știrea vine după ce Deadline a scris că regizorul și scenaristul James Gunn, care va fi, de asemenea, producător executiv, ar lucra la un al doilea spin-off derivat din „Brigada sinucigașilor”. Acesta declarase, încă din luna februarie, în cadrul podcastului „Hero Nation”: „În prezent lucrăm la o nouă producție pentru televiziune conectată la acel univers, despre care nu pot să spun decât că nu va fi o comedie, cum este «Peacemaker»”.

Ce va mai pregăti Amanda Waller

În universul „Brigada sinucigașilor” și „Peacemaker”, create de James Gunn, Amanda Waller era un înalt funcționar public și director al A.R.G.U.S. Ea aduna o echipă de metaumani periculoși, condamnați pentru diverse infracțiuni, și înființa Brigada sinucigașilor, care îi oferea prilejul de a-i folosi pe aceștia pentru a executa operațiuni neoficiale împotriva amenințărilor care nu puteau fi contracarate. 

După ce a fost Amanda Waller în „Brigada sinucigașilor” (2016) și în „Brigada sinucigașilor: Misiune ucigașă” (2021), Viola Davis a avut și o apariție cameo în primul sezon din serialul „Peacemaker”, cu John Cena, difuzat de HBO Max. De acolo, fanii deduceau cu ușurință că ea a folosit-o pe propria fiică, Leota Adebayo (Danielle Brooks) pentru a-i înscena ceva lui Peacemaker, care era astfel arestat.

Dacă se concretizează, rolul din viitorul spin-off va marca cel mai recent rol într-o producție pentru micul ecran pe care îl va juca Viola Davis. Actrița a câștigat un Oscar, un Glob de Aur și un BAFTA pentru rolul secundar din drama „Garduri” / „Fences” (2016), alături de Denzel Washington, și a fost nominalizată la Oscar și la Globul de Aur pentru rol principal pentru „Ma Rainey’s Black Bottom” (2020), difuzat de Netflix. 

Viola Davis a jucat recent rolul lui Michelle Obama din producția Showtime „The First Lady”, iar acum câțiva ani a fost protagonista apreciatului serial ABC „Cum să scapi nepedepsit” / „How To Get Away With Murder”, lansat în 2014 și creat de Shonda Rhimes.

Serialul „Peacemaker”, care a fost reînnoit pentru un al doilea sezon, și-a încheiat primul sezon obținând cea mai mare audiență (până în prezent) raportată la o singură zi pentru un serial original HBO Max. Mai mult, audiența finală a fost cu 44% peste premiera din 13 ianuarie. Deocamdată, HBO Max și Warner Bros. au refuzat să comenteze noutățile cu privire la viitorul spin-off.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton