Homepage  / Seriale

Violetta are noi aventuri la Disney Channel

Violetta are noi aventuri la Disney Channel

de Redactia Tvmania

Cel de-al doilea sezon al serialului pentru adolescenţi „Violetta” – cu Martina Stoessel în rol principal - debutează la Disney Channel Romania azi, pe 21 octombrie (ora 18:00), având în total 80 de episoade.

Serialul, coproducţie Disney Channel America Latină şi Disney Channels Europa, prezintă povestea unei adolescente talentate care revine în oraşul ei natal, Buenos Aires, după ce a locuit câţiva ani în Europa. Aici găseşte prieteni loiali, descoperă iubirea şi pasiunea pentru muzică.

În noul sezon, Violetta şi prietenii ei se întâlnesc din nou la Studio 21, după vacanţa de vară. Reuniunea va fi una emoţionantă, plină de muzică, dans, personaje noi şi poveşti noi de dragoste.

Totuşi, viaţa Violettei nu va fi mai uşoară: tatăl ei, German, va continua să o urmărească oriunde merge şi este la fel de protector ca întotdeauna, încercând să îi ţină departe pe toţi posibilii ei admiratori. Violetta va intra în conflict şi cu Ludmila, care este în stare de orice pentru a o întrece.

Urmărită de peste 20 de milioane de telespectatori în Europa doar în primul trimestru din 2013, serialul a generat mai multe căutări pe YouTube decât Lady Gaga şi Katy Perry în Franţa, Spania şi Italia şi inspiră o gamă tot mai mare de produse de consum de succes (în special jurnalul Violetta, un element cheie în serial utilizat de Violetta pentru a-şi împărtăşi toate speranţele şi visele secrete pentru o carieră muzicală).

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton