Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Virgil Ianțu a recunoscut: „Am rămas corigent în clasa a noua!”

Virgil Ianțu a recunoscut: „Am rămas corigent în clasa a noua!”

de Redactia Tvmania

Duminică, 18 martie, începând cu ora 19.45, Adelina Pestrițu vă prezintă o nouă filă din jurnalul secret al vedetelor, la Kanal D. În această săptămână, vedetele vorbesc despre copilărie, copii și sex, în exclusivitate la “D Paparazzi”.

Virgil Ianțu, prezentatorul show-ului “Vrei să fii milionar?” de la Kanal D dezvăluie, în premieră, cât de specială este relația dintre el și Jasmina, fetița lui.

“Îmi place să-i citesc poezii pentru că le pot interpreta, povești îi citește mama ei, e o tradiție de când era bebeluș”, a mărturisit acesta.

Fiind la momentul dezvăluirilor, Virgil și-a amintit cum în liceu a trecut prin focurile unei corigente, paradoxal, chiar la materia care i-a adus succesul de mai târziu, în corul Madrigal . “Am rămas corigent cu media trei, la cor, în clasa a noua, pentru că nu mi-am scris caietele”. Ce alte secrete ascunde prezentatorul, aflați duminică, 18 martie, de la 19.45, la “D Paparazzi”.

Gabi Cristea: „Sexul și dieta nu merg în aceeași ecuație”

Tot atunci, starurile vorbesc despre importanța unui regim de viață sănătos, dar și despre cât de puternică este influența sexului într-un proces de slăbire. Gabriela Cristea Toader crede că sexul și dieta nu merg întotdeauna în aceeași ecuație.

“O viață sănătoasă te poate ajuta să slăbești. Sexul face bine psihicului, nu dietei!” a mărturisit Gabriela.

Cum văd această problemă Cristina Cioran, Dj Wanda, Stephan Pelger și Dana Savuica, veți afla duminică seara.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton