Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Virgil Ianţu a lansat primul single de pe viitorul său album, „Ieri şi azi”

Virgil Ianţu a lansat primul single de pe viitorul său album, "Ieri şi azi"

de Redactia Tvmania

Numele lui Virgil Ianţu aproape că nu mai are nevoie de nicio prezentare. Și-a început cariera ca membru marcant al corului "€Madrigal", devenind cunoscut publicului larg pentru muzica de teatru și performanțele alături de grupul "€The Fifties".  De mai bine de 10 ani, rezultatele înregistrate ca prezentator de televiziune l-au transformat într-unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de media din România.

Anul acesta, Virgil Iantu își continuă traseul muzical lansând single-ul „€Ce bine că eşti”, piesă ce prefigurează viitorul album al artistului, „€œIeri și azi”.

„Ce bine că eşti” este o piesă consacrată de Nicu Alifantis, iar acum Virgil o reorchestrează într-o versiune jazz/swing, numai bună pentru o toamnă melancolică.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=JFkn9ByNtmk[/youtube]

„Primul single reprezintă o piesă la care țin foarte mult. Este scrisă și cântată în original de un om la care țin enorm, care m-a ajutat în viață și care a bucurat multe suflete de-a lungul timpului, inclusiv pe al meu. Având în vedere că nu a auzit piesa în această nouă variantă, sper că atunci când o va asculta, un mic zâmbet să ajungă și acolo în sufletul lui, mai ales că în acest moment, are mare nevoie de el.”, a declarat Ianţu.

Albumul „Ieri și azi” este o colecție de piese românești reinterpretate de Virgil Ianţu, un amestec de swing, jazz, soul și big band, reorchestrate sub îndrumarea lui George Natsis.

„Sper ca acest album, atunci când se va lansa și îl veți asculta, să vă placă”, a spus Ianţu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton