Homepage  / Vedete româneşti

Virgil Ianțu, amintiri din copilărie. Ce a reușit să obțină mama lui. „Avea niște pile”

Virgil Ianțu, amintiri din copilărie. Ce a reușit să obțină mama lui. „Avea niște pile”
8

de Roxana Mirea,

Virgil Ianțu și-a adus aminte de copilărie, dar mai ales de desenele animate la care avea acces pe vremea când avea doar câțiva ani. Prezentatorul TV spune că a crescut cu Mickey Mouse, dar că are și o pasiune pentru „Star Wars”. Ei bine, Virgil Ianțu și-a amintit și de primul televizor color, pe care l-a abținut datorită unor „pile” pe care le avea mama lui.

Virgil Ianțu, amintiri din copilărie

Virgil Ianțu și-a adus aminte de copilărie, mai exact de desenele animate la care se uita când era mic. Preferatul lui era Mickey Mouse.

Eu am crescut cu Mickey Mouse. L-am văzut și alb-negru chiar. Atât cât aveam parte în cele cam 10 minute pe săptămână, la o rubrică de-ale Vioricăi Bucur, în albumul duminical. Cam atât vedeam. Eu eram un pic mai norocos că vedeam sârbii, fiind la Timișoara, mai prindeam pe acolo. Dar cu Mickey Mouse am început și mi se pare incredibil cum a crescut, ce transformare fantastică a suportat acest personaj de la creatorul lui și după atâția ani să vedem ce se întâmplă cu Disney. Mi se pare absolut fantastic”, a povestit amuzat Virgil Ianțu pentru EGO.ro.

Prezentatorul TV și-a amintit și de primul moment în care l-a văzut pe Mickey Mouse color.

Colorat l-am văzut prin 1984, când am primit primul televizor color. Așa cu „pile”. Avea mama niște „pile” și am obținut un televizor color. Mi s-a părut că s-a schimbat toată lumea în ochii mei. Atunci am început să văd desene animate color”.

Virgil-Iantu-amintiri-din-copilarie.-Ce-a-reusit-sa-obtina-mama-lui.-„Avea-niste-pile-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Am fost la un moment dat la Hollywood”

Virgil Ianțu a retrăit copilăria alături de fiica lui, Jasmine.

Fiica mea a trecut și ea prin perioada asta cu prințesele din desenele animate, dar nu era cu Elsa sau cu cine mai este acum. Cred că Mica Sirenă, pe acolo cred că a prins perioada respectivă. Dar ea era mai mult dimineața pe alte seriale înainte să plece la grădiniță. Țin minte că ne uitam la „Cartea Junglei” când îi făceam aerosoli, ca să stea cuminte. Albă ca zăpada, spre exemplu, acel clasic Albă ca zăpada, când aud și muzica acestui film, cu care am crescut, devin nostalgic, mă ia emoția, mi se umzesc ochii. Nu doar la mine am văzut asta”, a mai declarat prezentatorul TV.

În plus, Virgil Ianțu a dezvăluit că are o pasiune pentru „Războiul stelelor”.

„Eram înnebunit cu Star Wars. Am fost la un moment dat la Hollywood și, nu mai știu în ce context, am ajuns într-o vizită și am văzut unul dintre roboțeii din serial. Eram înnebunit după Star Wars și chiar am zis că o să iau de la capăt seria de filme ca să văd cât oi trăi încât să le prind pe toate, că sunt foarte multe. Faptul că acum poți să accesezi, să vezi toate serialele vechi, dar și mai noi, legate de Star Wars, mă fascinează foarte tare”, a mai povestit Virgil Ianțu.

Sursa Foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton