Homepage  / Știri

Virgil Ianţu ar vrea să piloteze un elicopter

Virgil Ianţu ar vrea să piloteze un elicopter

de Redactia Tvmania

Virgil Ianţu a intrat în rolul milionarului autentic pentru promo-ul quiz-show-ului “Vrei să fii milionar?”, care va începe în toamnă la Kanal D. Prezentatorul a avut la dispoziţie un elicopter personal, o maşină de lux şi o coloană de escortă pentru a ajunge la locul unde trebuia să se întâlnească cu fanii şi să filmeze prezentarea noii sale emisiuni de la Kanal D, “Vrei să fii milionar?”.

 

Primele cadre ale clipului au fost filmate pe autostrada A2, la kilomentrul 19. Îmbrăcat la patru ace, Ianţu a coborât dintr-un elicopter şi a fost preluat de o “coloană oficiala”, care a pornit apoi spre Bucureşti.

 

Cele cinci maşini de lux, negre, şi cele două elicoptere (EC120 şi EC135) au atras sute de priviri de-a lungul traseului, care s-a finalizat la Piaţa Presei Libere. Aici, sub ochii curioşi ai trecătorilor, îndrăgitul prezentator TV şi-a făcut din nou apariţia, de această dată din maşină, pentru a lansa invitaţia de participare la concurs al celor care vor să câştige un milion de lei.

 

Virgil Ianţu a fost încântat de experienţa filmărilor, mai ales că se declară un împătimit al zborului. “Îmi doresc să învăţ să pilotez!”, a declarat vedeta TV după filmări.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton