Homepage  / Articole

Virgil Ianţu: „Au venit turcii peste mine!”

Virgil Ianţu: „Au venit turcii peste mine!”

de Redactia Tvmania

Virgil Ianţu se pregăteşte de marele debut la Kanal D: miercuri, 24 august, începe “Vrei să fii milionar?”, emisiunea lui de suflet, care l-a făcut celebru în 2000, la Prima TV.

În ultimii opt ani, după ce Prima TV a renunţat să mai facă show-ul din motive de licenţă, Virgil Ianţu s-a declarat dispus de nenumărate ori să-şi reia rolul de la pupitrul celebrei emisiuni- concurs şi şi-a exprimat, de câte ori a avut ocazia, speranţa că o televiziune din România o să cumpere din nou show-ul.

Lucrurile păreau unse ca pe roate în primăvară, când negocierile cu TVR-ul erau avansate.
“De un an şi mai bine aveam discuţiile cu TVR-ul şi lucrurile au mers foarte bine până în ultimul punct, când trebuia semnat contractul cu sponsorul, care a făcut o mişcare foarte urâtă şi ne-a lăsat puţin cu ochii în soare”, povesteşte el.

“S-a dat o pauză şi am zis să vedem ce se întâmplă până în toamnă, dar până să vină toamna, au venit turcii peste mine!”, continuă amuzat Ianţu.

Aşadar, de miercurea viitoare, timp de trei ori pe săptămână, de miercuri până vineri, de la ora 20.00, Virgil Ianţu va prezenta “Vrei să fii milionar?” la Kanal D.

Are în mare aceeaşi echipă şi show-ul păstrează criteriile cunoscute (a apărut în plus o variantă ajutătoare). Doar Ianţu glumeşte punctând la capitolul schimbări: “Eu sunt puţin mai brunet decât la ultima filmare!”.

Afli mai multe despre noua emisiune a lui Ianţu din cel mai recent număr TVmania, care apare luni.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton