Homepage  / Știri / Televiziune

Virgil Ianțu dă startul unui nou sezon “Vrei să fii milionar?”, la Kanal D

Virgil Ianțu dă startul unui nou sezon “Vrei să fii milionar?”, la Kanal D

de Redactia Tvmania

Începând de miercuri, 12 septembrie, de la  ora 22.00, Virgil Ianțu revine în fața telespectatorilor Kanal D cu show-ul “Vrei să fii milionar?”.

Concurenți spectaculosi, aleși pe sprânceană, mult mai multe întrebări de actualitate și un Virgil Ianțu mai dinamic și mai pus pe glume, de toate acestea vor avea parte telespectatorii celui mai iubit show de cultură generală din lume.

“Acest sezon aduce noi elemente ce vor dinamiza conținutul show-ului. S-au adus și îmbunătățiri de ordin tehnic care vor face emisiunea să arate cu adevărat spectaculos.  Vă aștept cu drag în fața micilor ecrane începând din 12 septembrie,  căutarea milionarului continuă și în această toamnă”, a declarat Virgil Ianțu.

Ianțu a mai spus că „începând cu acest nou sezon (al treilea, n.r.), am inițiat un nou mod de selectare a participanților la . Am umblat prin toată țara în căutarea concurenților, le-am testat față în față cunoștințele de cultură generală  și spontaneitatea. I-am ales, în final , pe cei mai buni dintre cei buni”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton