Homepage  / Vedete româneşti

Virgil Ianțu, declarații cu ochii în lacrimi despre părinții lui. Ce a spus despre pierderea mamei sale

Virgil Ianțu, declarații cu ochii în lacrimi despre părinții lui. Ce a spus despre pierderea mamei sale
9

de Roxana Mirea,

Virgil Ianțu a crescut într-o familie din Timișoara. Tatăl lui a fost preot, iar mama lui a lucrat într-o întreprindere. Prezentatorul TV se gândește constant la părinții lui, care nu mai sunt în viață. În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Virgil Ianțu a vorbit cu ochii în lacrimi despre ce a învățat de la tatăl lui, dar și ce a însemnat pierderea mamei pentru el.

Ce lecții importante a primit Virgil Ianțu de la tatăl lui

Virgil Ianțu a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a vorbit despre copilăria lui. Prezentatorul TV a mărturisit câte predici i-a ținut tatăl lui și care au fost cele mai semnificative lecții pe care le-a primit de la acesta. Tatăl lui Virgil Ianțu a decedat în urma unui infarct, la vârsta de 62 de ani.

„Multe predici, dar nu predici scrise în vreo carte sau în biblie. Aveam cumva Biblia familiei. Cred că fiecare familie are Biblia ei, ar trebui să aibă. Le mulțumesc părinților mei pentru tot ce mi-au oferit. Dacă am ceva bun, este exact ce mi-au oferit ei în perioada în care am fost împreună. De la mama și de la tata… ei știu că trăiesc prin mine astăzi pentru că mă gândesc foarte mult la ei. Fratele meu are și el un rol foarte important în formarea mea. (…)

Punctualitatea, cuvântul dat, onoarea, m-a învățat să fiu om, m-a învățat să exagerez cu punctualitatea, să exagerez când vine vorba de un cuvânt dat. Niciodată să nu spui că faci un lucru dacă nu ești 100% convins că-l vei face. Să nu dezamăgesc, să fiu om. Astea sunt lucrurile pe care le-am învățat acasă, ceea ce ar trebui să învețe fiecare copil. Tata s-a ocupat foarte mult de creșterea mea din punctul ăsta de vedere și cred că și emoțional… cred că dintr-un instinct pe care îl aveau părinții atunci (…) Cred că din dragoste, mi-au oferit tot ce mi-au oferit și mi-e foarte dor de ei”, a declarat Virgil Ianțu.

„Câştigă România” se mută pe TVR 1. Când e premiera și ce se schimbă în emisiunea lui Virgil IanțuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Virgil Ianțu, despre pierderea mamei sale

Întrebat cât de dor îi este să fie iar copil, Virgil Ianțu a mărturisit că, în momentul în care mama lui a încetat din viață, el a simțit că i-a fost răpită copilăria, că tot ce îl mai lega de Timișoara a pierit. Acesta a mai spus că încearcă să rămână copil de dragul familiei și prietenilor. În plus, fiica lui îi spune adesea că îl simte ca pe un frate, nu ca pe un tată.

Eu mă simt copil, dar, într-adevăr, când a plecat mama, acela a fost momentul în care cumva mi-a fost luată copilăria. Mi-a fost cumva luat tot ce mă mai lega și de casă, de Timișoara, de familie, dar încerc să rămân copil pentru familia mea, pentru prieteni și chiar de multe ori, fetița mea Jasmine îmi spune – fetița… are 17 ani – fiica mea îmi spune „tati, dar ești ca un copil și îmi place că ești așa. Câteodată șimt că am un frate, nu un tată”, a mai spus Virgil Ianțu.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton